Jump to content

Tippek a sikeres vakrandihoz

2015. 01. 29. 12:07

A vakrandi akár roppant izgalmas is lehet, hiszen az ilyen randik alkalmával, olyan emberekkel hoz össze a sors, akikről azelőtt semmit nem tudtunk. Tehát itt lényegében tökéletesen érvényesül a tiszta lap kérdése, ugyanis előítéletektől mentesen vághatunk bele a dologba. Ám van néhány tipp, aminek megfogadásával még sikeresebbé tehetitek az első találkozót.

Hol találkozzunk?
Az első találka alkalmával érdemes olyan helyet választanotok, ahol nyugodt körülmények között tudtok beszélgetni. Ilyen esetben a mozi vagy egy zajos szórakozóhely kizárt, hiszen a lényeg egymás megismerése. Tökéletes randi helyszín lehet egy hangulatos kis kávézó vagy eldugott belvárosi cukrászda. A lényeg, hogy tudjatok egymásra koncentrálni.

Fő a nyitottság!
A vakrandi legalapvetőbb szabálya, hogy légy nagyon nyitott a partnered felé. Mesélj magadról minél többet és engedd, hogy ő is ugyanezt tegye. Kérdezgesd hobbijairól, szokásairól, kedvenceiről. Fontos, hogy közelebbről megismerjétek egymást, hiszen ki tudja, még mi sülhet ki a dologból.

Légy elővigyázatos!
Bár a vakrandi roppant izgalmas, azért mégsem árt, ha legalább egy barátod tudja, hogy hová is mentetek pontosan. Ugyan nem szeretünk paranoiásak, lenni, de sajnos a mai világban nem tudhatja az ember, kivel is hozza össze a sors. Hiszen tudjátok: jobb félni, mint megijedni!

Csak őszintén!
Nagy valószínűséggel azért az már az első találkozás alkalmával kiderül, hogy szeretnéd-e folytatni az ismerkedést vagy sem. Ha abszolút nem érezted jól magad és biztos vagy benne, hogy nem akarsz randi partnereddel többet találkozni, akkor légy bátor és mondd el neki őszintén. Ám, ha úgy érzed, szeretnéd folytatni, nyugodtan tegyél kisebb célzásokat arra, mennyire jól is érezted magad a társaságában. Így nagyobb eséllyel fog újra meg újra megkeresni.

Forrás és fotó: anna.hu / Írta: Molnár Adrienn