Jump to content

A legszebb karácsonyfadíszek II.

2014. 12. 24. 10:03

Már csak pár óra választ el minket a karácsonyfa feldíszítésétől, vagy egyesek már fel is díszítették azt. Ha te még majd csak most fogod, akkor adok pár tippet mellyel szebbé teheted a fádat.

Üvegvarázs: Hasonlóan jól mutatnak az átlátszó üvegdíszek is a zöld keretben - akár a csepp- akár a gömformát választod. Az arany Merry Christmas felirat csak fokozza az ünnepi hatást.

Finom elegancia: Ha a visszafogott díszítés híve vagy, válassz egyszerű ezüstös díszeket. Akár régi gömdíszeidet is felújíthatod ezüst gyöngyökkel és szalagokkal.

Ennivaló díszítés: A mézeskalács nem csak isteni finom, de akár a karácsonyfát is csinosíthatod vele. Élelmiszerfestékkel dekoráld, és igazán szép színes díszeid lesznek.

Mintás gömb: Ha meguntad régi gömdíszeidet, szalvétatechnikával könnyedén újjá varázsolhatod őket. Mintás szalvétával vagy csomagolópapírral vond be, és már kész is van.

Hóember: A hóember nem csak a kertben, a karácsonyfán is jól mutat - pláne, ha ilyen kedves a mosolya. Sapka és sál védi a hidegtől, nehogy megfázzon.

Csillagos: A fehér-arany letisztult összeállítás remekül passzol a zöld fenyőágakhoz, ha pedig fehér karácsonyt szeretnél a szobában is, fújd le az ágakat műhóval

Forrás és fotó: dekorella.hu

Írta: Molnár Adrienn