Jump to content

Favágószexuális - az meg mi?

2014. 11. 25. 21:48

Míg az utóbbi jó néhány évben azokat a férfiakat szerették a nők, akik metroszexuálisak voltak, és inkább voltan nőiesek néha, mint férfiasak. De mára úgy látszik ez a tendencia is megváltozik is a nők kezdenek inkább a férfiak férfiakra bukni - vagyis a favágószexuálisokra.

Hogy honnan is érkezett ez az új stílus irány?: Egy tanulmány szerint a nők ínséges időkben a markánsabb és szőrösebb férfiakhoz vonzódnak. Emellett pediga férfiak és a nők egyaránt kezdték megunni a metroszexuálisokat és a hipsztereket, és minden olyan dolgot, mely velük jár.

Hogy mi is ez?: Ez egészen pontosan egy új stílusiráyzat, melynek követői a múlt század ideáljaira hasonlítanak. Vagyis szőrösek, bozontosak, kócosan és rekedt hangon kiabálják a kockás flanelingben és a bőszárú, kopott farmerben, hogy „dőőőőől a fa”, vagy éppen bármi mást, ami épp az eszükbe jut fizikai munkavégzés közben.

Ahoz, hogy valaki azt az irányvonalat képviselje nem kell sok. El kell dobni a britvát, és hagyni kell az arcszőrzetet szabadon nőni a világnak. (Meg persze a többi szőrt is.) Ezen kívül be kell szerezni némi flanelinget. Lehetőleg kockásat, de a csíkos is jó. A napszemüveget dobd ki, helyette viselj baseball sapkát és valami strapabíró melósnadrágot. Lényeg az, hogy nézz úgy ki, mint aki bármikor képes egy baltával felhasogatni a fát és még csak át sem kell öltöznie hozzá.

A favágószexuális férfiak igazi ezermesterek, imádnak barkácsolni, és pontosan tudják, hogyan kell elkészíteni egy jó birkapörköltet, gulyást vagy steaket a szabad ég alatt. Imádnak jókat enni, még véletlenül sem diétáznak. Megjavítják az elromlott mosógépet vagy bármit, ami a lakásba tönkre megy.

Fontos még, hogy hiába a zord külső legyél mindig tiszta és friss, ezen kívül pedig maradj udvarias. Hidd el a nőd szúrósan és esetleg izadság szagúan is ugyanúgy fog szeretni, mintha babapopsi képed lenne és babapúder szagod.

Forrás és fotó: life.hu

Írta: Molnár Adrienn