Jump to content

Amik egy férfi zsebéből nem hiányozhatnak

2014. 10. 31. 15:46

Tény, hogy a nők képesek a fél lakást belepakolni a táskájukba, így náluk gyakorlatilag mindig minden kéznél van. Ezzel ellentétben a férfiak nem igazán hordanak magukkal táskát, így nekik csak a zsebeik maradnak a dolgok tárolására. Lássuk hát, miknek is kéne azokban a zsebekben lenniük.

Adathordozó: Egy pendrive ma már nagyon kis és praktikus méretben is kapható. Kulcstartóként is tökéletesen is hordható és még csak el sem lehet veszíteni.

Kulcstartók: Zsebkés helyett a kulcstartódon is hordhatod a szerszámaidat. Csavarhúzók, csipesz, és még egy mini feszítővas is helyet kaphat a lakáskulcsod mellett, amivel bármikor könnyen fel tudsz nyitni egy kartondobozt például, ha nincs kéznél egy kés.

Fésű: Utoljára az 50-es években hordtak maguknál fésűt a férfiak, és ez a divat most visszatért. Persze, akinek nincs szüksége rá, annak felesleges a zsebében hurcolni, de akad, akinek jól jön.

Pénzcsipesz: A férfiaknak általában nincs pénztárcájuk így a pénzük nagyon gyakran landol csak úgy a farzsebükben. Hogy semennyit se hagyjunk el belőle erre remek megoldás lehet a pénzcsipesz. A csipesz remekül egyben tartja a köteget úgy, hogy a hozzáférést sem akadályozza. Kapható többféle színben, formában és méretben is.

Jegyzetfüzet/toll: Hogy szükség esetén bármit fel tudjunk jegyezni a világon.

A lista persze tetszés szerint bővíthető vagy szűkíthető bármivel. Tetszés szerint. Egy rágó vagy egy óvszer még elférhet, pláne ha randira készülünk.

Forrás és fotó: limegift.hu

Írta: Molár Adrienn