Jump to content

Divattippek férfiaknak

2014. 10. 03. 20:45

Az, hogy egy férfi hogyan néz ki, már első ránézésre sokat elmond a jelleméről. A következő pár tippet megfogadva, nem csak az kerülhető el, hogy nevetségesen nézzen ki az ember, de még hasznos is lehet, ha hódítani akarunk.

  • Ne csak egy márkából vásárolj: Biztosan a kedvenc márkából is meg lehet kapni mindent, de attól még, hogy ez így van, nem biztos, hogy csak abban kéne gondolkodni. A nők nem a márkát figyelik, de azért az szemet szúr, ha az alsónadrágtól kezdve a fogkefén át mindenen ugyanaz a logó virít. Tessék szétnézni máshol, másik üzletben, biztos ott is találni ugyanolyan kényelmes pólót, mint a kedvencünkben, lehet, hogy még olcsóbban is.
  • Egyszerű is nagyszerű: Jó, ha mindenből több van. Legyen mindig több póló, nadrág, alsónadrág és lehetőség szerint változatos színekben. Persze a színeket ne kombináljuk agyon, egyszerre két különböző bőven elég.
  • A túl sok ékszer nem jó: Ez általában egy nőknek szóló jó tanács, de hasznos a férfiaknak is megfogadni. Hiába számít divatosnak a napszemüveg, az óra, a karkötő, a gyűrű vagy a fülbevaló, nem biztos, hogy ezek mindegyikét egy időben kéne hordani. A kevesebb mindig több.
  • Figyelj a cipőre: Mindegy, hogy a cipő márkás vagy sem, a lényeg, hogy tiszta legyen. Nem szép látvány egy világos színű koszos cipő, ha az ember egy sötét nadrággal társítja. De ugyanez igaz fordítva is.

Forrás és fotó: trashness.com

Írta: Molnár Adrienn