Jump to content

Irány az őszi szemeszter II. – az egyszerűség teszi

2014. 09. 25. 18:00

El kell ismernünk, hogy az alapkövetelmények idén sem változtak: egy egyetemista cuccai legyenek kényelmesek, egyszerűek, fiatalosak és divatosak. Nem kell azonban aggódni, fel lehet dobni az efféle szimpla ruhatárat néhány jobb kiegészítővel, melyek kellő színt visznek a mindennapos viseletedbe.

1. Kosaras csuka – Más néven a boxoló cipő. Idén kiütéssel győznek ezek a magasszárú sportos lábbelik, ha mindennapi cipőviseletről van szó. Ajánlatunk a Tygun elnevezésű box cipőt az Adidas kínálatából. A magas minőségű, kézzel varrott, extra puha bőrből készült darabokban szivacsos belső párnák biztosítják a láb kényelmét, míg kívülről a platformmal megerősített sarok szolgálja a stabilitást. Legjobb barátjuk a farmernadrág, mely alatt és fölött egyaránt jól mutatnak.

2. Mindennapi cipő – Egyetemistaként nincs is az embernek többre szüksége, mint egyetlen pár konszolidált fekete bőrcipőre, melyet alkalomadtán, különleges eseményeken viselhet. Feltételezzük azonban, hogy ebből már van egy otthon. Ha valami olyasmit szeretnénk, ami ennél izgalmasabb, akkor próbálkozz a Chuck Taylor Converse fekete-tört fehér cipőivel. Kényelmesek, tartósak. Ezek a nagyszerű kondicipők finom bőrből készülnek, melyet gondos öltések tartanak össze, valamint hozzájuk tartozik a dizájnos gumi orrhegy és cipőnyelv is.

3. Bőr aktatáska – Ez sajnos kimarad most a listából, nincs ugyanis olyan, hogy divatos aktatáska (legalábbis idén ősszel.) Kénytelen leszel ezt a darabot nyugdíjazni vagy elrejteni a szekrény alján jobb időkre várva. Mivel azonban így kiegészítők hiányában maradsz íme az idei évi ajánlás: a baseball sapka. Megfelelő példának itt van a Soul Brothers eredeti kreációja, ám szinte minden klasszikus amerikai stílusú darab megteszi. (Csak ne feledd mikor adkevát és mikor nem hordani!)

Forrás: askmen.com

Fotó: shop.giudi.hu és spentmydollars.com

Írta: Ambróz Nóra