Jump to content

Irány az őszi szemeszter I. – fókuszban a praktikum

2014. 09. 25. 17:00

A tavalyi divat kisméretű aktatáskát, strapatűrő hátizsákot, kapucnis melegítőpulcsit, nagymintás pólókat, csizmaszárba illő farmert, nagyzsebes, bő nadrágot, kosaras kondicsukát és egy mindennapi cipőt írt elő. Ezek az egyszerű, időtlen és kényelmes darabok ideálisak hétköznapi viseletnek – azaz tökéletesen megfelelnek minden egyetemista ruhatárában. Lássuk mi változik idén!

1. Strapabíró hátizsák – Egy egyszerű fekete, minta nélküli városi hátizsák mindenképpen jó befektetés hosszútávra, azonban aki ennél nagyobb kalandornak tartja magát az bátran felszerelkezhet valamilyen terepmintás változattal. Erre jó lehetőségeket kínál a Triple 5 Soul webshopja vagy bármilyen egyéb városi öltözékekre szakosodott bolt.

2. Kapucnis pulcsi – Kényelem kérdésében verhetetlen a klasszikus „mackófelső” avagy a 100% pamutból készült kapucnis pulóver. Ha ebben is szeretnéd a legújabb divatot követni, akkor érdemes a Puma egyik darabjára beruházni. Remek választás szinte minden farmerhez és nagyzsebes nadrághoz. Irány a Puma oldala vagy a legközelebbi sportbolt!

3. Nagymintás póló – Ideje, hogy előkerüljenek a számokkal, kosárlabda és baseball csapatok nevével nyomott nagymintás pólók. Ilyenekből nem lehet elég egy férfi ruhatárában. Különösen, hogy minden, ami amerikai és retro az az idei ősz divatja. A nyomott mintás pólók közül legjobb választásnak a 60-, 70-, 80-as évek hangulata bizonyul majd az egyetemisták körében. Előnye a viseletnek, hogy jól mutat minden fajta farmerhez és bőrdzsekihez, sőt rendkívül költségtakarékos. Ne szégyelj ilyen pólókat turkálóban beszerezni.

4. Csizmába tűrhető farmerok – Az angolul boot-cut néven futó fazon idén „punk style” formában tér vissza. A comb környékén feszes, majd a lábszárakon kissé megereszkedő, a boka környékén laza fazont számtalan formában lehet ősszel trendivé tenni. Érdemes keresni a boltokban a szakadt, foltrávarrásos példányokat, melyeket a jól elhelyezett anyagroncsolás tesz egyedivé. Színek tekintetében a szénfekete és a világos kék hódít. Konkrét példának itt van a Diesel sötétárnyalatú, kemény munkában megkopott darabja, a 80Q.

5. Nagyzsebes gatyák – A laza vászonnadrágok, hatalmas zsebekkel sosem mennek ki a divatból. Szerencsére idén a Zara hatalmas választékot hozott létre belőlük, így ha ilyenre vágy irány a legközelebbi boltjuk.

Forrás: askmen.com

Fotó: mtgportfolio.tumblr.com és wiggle.co.uk

Írta: Ambróz Nóra