Jump to content

Szeptember az irodában

2014. 09. 14. 20:00

A Primer Magazine zseniális hétköznapi, irodai összeállítása. Az, hogy elég szerencsés vagy hozzá, hogy a főnököd ne írjon elő szigorú dress code-ot az irodában még nem jelenti azt, hogy van kifogásod szakadtnak lenni. Nem tilos azonban némi kényelmet csempészni az eleganciába!

A válogatásban a visszafogott színeké a főszerep. Sötétkék, szürke, mélybarna, fehér kockás és a fekete csíkos. Mind olyan árnyalatok, melyek nem keltenek feltűnést és nem sérthetik senki ízlését sem. Összeségében egy kellemes, konszolidált és elegáns érzetet keltő összeállításról van szó, mely kizárólag olyan darabokat tartalmaz, melyeket egész nap kényelmesen hordhatsz.

Óva intünk bárkit attól, hogy ennél több, élénkebb színt vagy mintát kombináljon, ez ugyanis könnyen az elegancia rovására mehet. Az ing-nyakkendővel gondoskodik a hivatalos megjelenésről, a pamut pulóver pedig kényelmesen melegen tart. A túl szűk farmer hivalkodó lenne, így érdemesebb egy lazább, klasszikus, indigószínű darabra befektetni, míg a cipő főleg azzal tűnik fel, hogy nem tűnik fel, azaz semleges. Ugyanez vonatkozik a többi kiegészítőre, melyeket, ha elég harmonikasan válogatsz össze, az egységesség érzésével ruházzák fel munkahelyi viseletedet.

Forrás és fotó: primermagazine.com

Írta: Ambróz Nóra