Jump to content

NY Fashion Week – férfi frizurák

2014. 09. 12. 18:00

Még csak az ősz érkezik New Yorkba, azonban a ruhatervezők már a jövő tavaszra és nyárra készülnek. A divat természetesen nincs szinkronban a jelennel, ám az ősz mindig egy élénkítő időszak. Idén sincs másképp, így járjunk most utána, hogy milyen módi fog uralkodni a hajviseletek terén a közeljövőben.

1. Ropogós és ragyogó – A nyár és az ősz minden volt eddig idén csak ragyogó nem, azonban egy takaros viselethez jól illik a csillogó, tökéletesen merev haj. Ezt nem kevés alkalommal láthattuk a kifutón is. Különösen a hosszabb fazonok esetében nagyon is divatos lesz a tökéletesen kontrollált forma. Még a lófarokba kötött hajakat és pontosan, vonalzóval választották el középen, majd simították hibátlanul fazonba. És miért is ne? A ropogósan kemény haj jól megfér az idei őszi pamut puhasága mellett.

2. Élesen definiált frufru – Mindig egyenesen előre menetirányba ad lendületet egy jól nyesett frufru, mely számos formát ölthet a szerénytől a rosszfiúsig. Előnyös, ha emellé a fül körüli részeket tisztán rövidre vágva viseled, ami különösen fontos, ha arcszőrzet is kerül a design-ba. A frufru hossza azonban teljesen viselője hajtípusától függ. A kifutókon előfordult a rövidtől a szem alá érő változatig minden.

3. Hátrafésült frufru rövid oldalsó résszel – Többé nem kell, hogy a frufru a homlokdba hulljon, nyugodtan felállíthatod és játszhatsz kedvedre a tartásssal és a különböző textúrákkal. Ez egy igazán jól elkapott módja a hosszú frufru viselésének!

4. Maradnak az eddigi textúrák – Noha az eddiginél kicsit kontrolláltabb módon. Az újdonság inkább a mozgalmasság és a nagyszerűen őszies „szélfútta” külső.

Amit sose feledj el egy új frizuránál, hogy maradj meg mindig saját stílusod mellett.

Forrás és fotó: askmen.com

Írta: Ambróz Nóra