Jump to content

A 2014-es év lebosszantóbb trendjei II.

2014. 09. 06. 19:00

Néhány dolgon minden évben kiéghetünk, így nem csoda, ha évről évre úgy érzed, hogy ezek a generációk már csak rosszabbak lesznek. A gyűjtemény folytatásában következzen néhány olyan dolog, amitől garantáltan legalább egyszer kiakadtál az év során (ha mégsem, akkor a szerencsés kevés ember egyike vagy). A két bónusz trendtől mi is szó nélkül maradtunk.

6. Gluténmentes és paleotáplálkozás, valamint a színlelt laktózintolerancia – Ha nincs semmilyen ételérzékenységed, akkor örülj neki. Ha szeretnél egészségesen táplálkozni, csak hajrá, de ne oszd már meg mindenkivel folyamatosan. Ha pedig úgy gondolod, hogy nem tudod megemészteni a tejet, tejtermékeket, akkor vizsgáltasd ki magad és tartsd ennek megfelelően az étrendet! Ne huzogasd a szádat és YOLO-zzál minden tejtartalmú étel fölött.

7. Rászokás az elektromos cigire – A dolog eredeti célja a dohányzás megreformálása lenne és a leszokásban való segítség, ennek ellenére teljes divathóborttá vált. Sokan azt hiszik nem okoz függőséget, pedig az elektromos cigi is nikotintartalmú. Ahelyett, hogy egyenes útra lépnél a nikotin addikció fele ezzel a trenddel, inkább kerüld el ugyanúgy, mint a sima dohányzást.

8. A képtelen Ice Bucket Challenge (jeges vizes kihívás) halálesetek – Az emberi hülyeség határtalan. Ne öntsd magadat nyakon folyékony nitrogénnel, ne rendelj permetező repülőt vagy tűzoltó helikoptert többszáz literes kapacitással és ne ejtess a fejedre egy 60-80 kg vizet tartalmazó vödröt se. Miért? Mert árt a testiépségednek...

9. Az ostoba netes kihívások – Itt nem a nemes célért végzett jeges vizes attrakcióról van szó, hanem az olyan teljes agyatlanságokról, mint a fahéjkihívás. Miért is lenne vagány dolog nagy közönség előtt hányni, sütőport köhögni lakásszerte és fulladásveszélybe sodorni magadat? Egyszerű a válasz: nem az!

10. Életveszélyes selfiek – Valóban elismerésre méltó teljesítmény, ha biztosító kötél nélkül hegyfalakat mászol, azonban semmiképp nem éri meg az az egy jó kép az életedet. Ha valami ilyesmire készülsz mindig mérlegelj józanul és ne próbálj senkire se rákontrázni valami még tökösebbel.

+ Bónusz: temetésen készült selfiek és after-abortusz party-k. Ez mindkettő olyan mértéktelen tahóság, hogy nem is tudom megindokolni, hogy normális ember ilyet miért enm csinál.

Forrás és fotó: askmen.com és ncbnews.com

Írta: Ambróz Nóra