Jump to content

A Motorola egyéni okostelefon designere már Európában is

2014. 09. 05. 20:00

A Moto Maker, a Motorola okostelefonok személyreszabásának lehetőségével már meghódította az USA-t. Itt az ideje annak, hogy megérkezzen Angliába, majd pedig a kontinensre is. A bejelentés szerint a Moto X készülékek vásárlói a szigetországban lehetőséget kapnak arra, hogy egyéni készüléket designoljanak maguknak, csakúgy mint egy éve már az amerikai fogyasztók.

A személyreszabottan színes készülékek közül a 16 Gb-os változat az angoloknál szimpla műanyag borítással £420, míg valódi bőr vagy fatokban £440 lesz. Ennél nem sokkal kerül többe a 32 Gb-os modell, mely £460-£480 között variálódik a másik eszköz példájra. (165-190 000 Ft)

Míg a Moto Maker lehetőséget ad arra, hogy egy egész sor szín és színkombináció közül válassz ízlésed szerint, addig olyan külnöleges opciókat is kínál mint a valódi finom, bőrborítás és az eredeti lakkozott fa külső. Ennek ellenére azonban, ami a készülék elejét illeti csak a fekete és fehér árnyalatok között dönthetsz.

Ha szeretnéd ennél is specifikusabb részletekig meghatározni készüléked külsejét, akkor választhatsz néhány szín közül, melyekkel gravírozva lesznek a telefon egyes részei. (Pl.: a hátsó kamera körül egy kör). Bajban leszel viszont, ha további csicsákat szeretnél ragasztani a telefonodra, ugyanis ezt az ötletet a gyárilag applikált védőbevonatok egy az egyben meglékelik: nem ragadnak rá a matricák.

A cég szóvivője elmondta, hogy egyelőre a Moto Maker eszközeit Angliába ugyanazok a gyárak szállítják, mint amikben az USA Motorolái készülnek, azonban később ez áttevődik Kínába, melynek köszönhetően a központosítással sok új lehetőség nyílik majd meg a vállalat előtt.

Forrás és fotó: thenextweb.com

Írta: Ambróz Nóra