Jump to content

A legjobb férfi órák 120 000 Ft alatt I.

2014. 08. 26. 13:00

Egy ideje az összes sportos óra elkezdett klisé módon kinézni. Ha szeretnél valami újszerű, eltérő, nem túl drága, de minőségi svájci órát magadnak vagy ajándékba a következő darabok közt válogatva könnyen lehet, hogy megtalálod a számításodat.

1. Jack Spade Dual Time – A Dual Time előnyei közt szerepel a rozsdamentes acél borítás és szíj valamint a zafír kristály mögé zárt svájci gyártmányú Ronda szerkezet. A hátlap rögzítése rendkívül pontos, akár 10 ATM víznyomásnak is ellenáll. Sajátsága a két időzónás kijelző, melyhez természetesen két óraállító pöcök jár. A Dual Time ideális választás, ha kedveled az élénk színeket, noha kevésbé tarka változatban is létezik. A színek szerelmeseinek tengerészkék árnyalatban narancssárga-fehér számlappal is kínálják, mely kombinációt az állító pöckök sárga és kék berakása teszi teljessé.

2. Swatch SCUBA Libre – Ne lepődj meg a netes árakon, ez a széria valóban ennyibe kerül. A Swatch kollekciója követi a márka hagyományait, így színes, sportos és olcsó, jól kivitelezett műanyag órák következnek. A SCUBA Libre a klasszikus búváróra tovább gondolt változata, melynél a számlap jár körbe. A pontosságról a svájci ETA szerkezet gondoskodik. A borítással együtt 44 mm-es órát nyugodtan akár 20 bar nyomással is strapálhatod, azaz kibírja a 200 méteres vízoszlop terhelését. A sportos belsőt, hasonló külső jegyek teszik tökéletessé, úgy mint a műanyag vagy textil szíj, mely választható az egyes modellekhez.

3. Gucci Sync – A Gucci Sync egy kiváló sportos óra, ahol a kocogáshoz illő lazaság a szombat esték hanyag eleganciával párosul. A 46 mm-es rozsdamentes acél borítást egy kristályüveg fedlap és számos gumi szigetelés teszi 50 méterig vízállóvá, azaz a svájci kvarc szív biztonságban doboghat az óra belsejébem a legtöbb hétköznapi körülmény között.

Forrás és fotó: askmen.com

Írta: Ambróz Nóra