Jump to content

Mit gondolnak a nők a férfi fehérneműkről? II.

2014. 08. 24. 12:00

Az előző lista folytatása és kiegészítése, melyben a nők férfi fehérneműkről való vélekedéseiről számolunk be. Kiderül, hogy mi a véleménye a hölgyeknek a különböző fecskékről, a férfi tangáról és a sportalsóról is.

1. Tarka fecske – Lássuk be: még a legalaposabb és pedánsabb férfiak sem lehetnek képesek tartósan frissen és ragyogóan tisztán tartani a hófehér darabokat. Ekkor kerül képbe a színes, mintás, tarka változat. Főleg a fekete, szürke, tengerészkék árnyalatok konvencionálisak, azonban ha szeretnéd, hogy egy kicsit ebben is formabontó legyen a stílusod, akkor nyugodtan válassz belőlük pirosat, zöldet vagy akár lilát. Egészen hatásos meglepetés, ha a hölgy éppen egy konzervatív, elegáns öltönyt hámoz le rólad azért, hogy valami meglepő és szexi darab kerüljön elő alóla.

2. Tanga – úgy érzed a brazil tengerparton vagy? Netán sztriptíz műsorra készülsz? Mennyire szimpatikus gondolat, hogy egy fogselyemnyi madzag fog egésznap a fenekedbe vágni? A kérdések lényege, hogy ez a darab sose, semmilyen körülmények közt nem jön be. Akkor sem, ha éppen Ipanemában sütkérezel, sőt még akkor sem ha horribilisen hatalmas méretekkel rendelkezel. A tanga egy férfin több dolgot is jelent és egyik sem pozitív egy nő számára. Megmutatja, hogy adsz magadra, de közben messze elvéted a célt, ráadásul olyan fokú hiú magamutogatást sugall, hogy ennél egy fél-piszkos buggyos boxerrel is jobban jársz. Ezzel a nők nagy többsége egyetért.

3. Sportalsó - teljesen érthető és jogos aggodalom, hogy ha valamilyen veszélyes sportot űzöl, akkor nem szeretnéd, hogy egy gyors labda vagy egy eltévedt rúgás törölje a gyermeknemzésre vonatkozó terveidet. Mindennapi környezetben azonban semmi nem indokolja, hogy védő felszerelésbe burkold becses testrészedet. Ha nem is kimondott undorral, de legalábbis megdöbbenéssel szoktak a nők reagálni erre a típusra és nem ritkán meg is kérdezik, miért hordod. Ha válasz az, hogy „mert csak, mert kényelmes”, akkor számíts arra, hogy furaként fognak elkönyvelni. További probléma, hogy a többszörös, párnázott rétegek alatt elég csúnya szagokat tud létrehozni az izzadás, ami meg aztán végképp gyors véget vethet egy induló románcnak.

Kerülendő továbbá első alkalom esetén a jageralsó, aláöltöző stb. Legyen akármilyen hideg is, azért mégsem Szibériában élünk, így ha fázós is vagy ne sokkolj senkit elsőre egy bundás harisnyával!

Forrás: askmen.com

Fotó: aliexpress.com és huffingtonpost.co.uk

Írta: Ambróz Nóra