Jump to content

Mit gondolnak a nők a férfi fehérneműkről? I.

2014. 08. 24. 10:00

Ismerős érzés, amikor teljesen elmegy mindentől a kedved, mert egy lány ruhái alól egy olyan bugyi kerül elő, ami a nagyanyján is ciki lenne? Nem meglepő módon a nők is képesek hasonló kiábrándulás átélésére amikor meglátják a megsárgult, kinyúlt vagy zsírbametsző férfi alsókat. Az, hogy milyen típusú és állípotú fehérneműt viselsz rengeteget mond el rólad!

1. Old-School boxer – Életed valamelyik pontján, talán tinédzserként erre váltottad gyerekkorod szűkké vált fecskéit, hogy többet vissza se nézz. Minden bizonnyal roppant kényelmes egy bő, laza ruhadarabba burkoltan biztonságban tudni legnemesebb porcikáidat edzés vagy fizikai munka közben, azonban manapság egyáltalán nem számítanak esztétikusnak. A szűkre szabott öltönynadrágok és slim-fit farmerek ráadásul kényelmetlenné is teszik a túl sok anyagot. De miért is akarnád egy függönnyi gönc alá elrejteni azt, amit a hölgy éppen látni kíván?

2. Slim-Fit Boxer – ez az eredeti boxer jócskán lefogyott, diétázó változata. Korántsem annyira buggyos, sokkal kényelmesebb és jelentősen felnőtt férfihoz méltóbb, mint az előző. Ennek megfelelően ezt már nem is gyártják mesefigurákkal, focicsapatokkal dekorálva. Maradj a szolid változatoknál: egyszerű csíkok, esetleg pöttyök és máris van egy igazi férfinak való boxered, amiben a nők ennek megfelelően fognak kezelni.

3. Fecske-boxer – különös jószág, mely két szülője jellemzőit vegyíti. Noha nem az az igazi szívdöglesztő viselet, el kell ismerni, hogy megvannak a maga előnyei. Ha az egód olyan törékeny, hogy a fecske puszta gondolata is teljesen megszünteti minden férfiúi bátorságod, akkor a boxer jellemzői segítenek, hogy ne szerényedj el. Ha viszont nem szereted, hogy az extra szűk nadrágod felrángatásakor hatalmas mennyiségű anyagot kell elrendezned, akkor jön képbe, hogy ez bizony félig fecske is. Amíg ápoltan néz ki, addig a nők kimondottan csípik ezt is.

4. Hófehér fecske – nem véletlenül csúfolják ezt a fazont Amerikában Tighty Whitey-nak. Azt azonban meg kell hagyni, hogy a friss, tiszta hófehér változat elismerést érdemel és egészen kényelmes is. Ez azonban azt igényli, hogy hat havonta legfeljebb teljes cserét végezz a fehérnemű táradban. Ideális edzésre vagy egy kósza erekció elrejtéséhez. Ha pedig csak ezt viseled mindenképpen ki fogja emelni legférfiasabb ékszereid formáját és méretét.

Forrás: askmen.com

Fotó: gq.com és designtaxi.com

Írta: Ambróz Nóra