Jump to content

Aktív- és ex focisták, akik mindig adnak a külsejükre

2017. 05. 10. 12:15

Összeszedtünk 6 olyan egykori és rövidesen visszavonuló focistát, akiket akármikor látunk a civil életben, szinte mindig odafigyelnek a stílusos megjelenésre. 

Manapság egyáltalán nem meglepő, ha egy profi focista az íratlan és írott öltözködési etikettek szerint jelenik meg a pályán kívül. Persze sok esetben hatalmas szerencséjük van, hiszen a különböző ruházati brand-ek hatalmas összegeket fizetnek azért, hogy a következő címlapon a saját kollekciójuk köszönjön vissza. Plusz annyi pénzből, mint amennyit zsebre tesznek/tettek, biztosan telik a legjobb divat-tanácsadókra, borbélyokra.

Kezdjük máris az angol válogatott egykori sztárjával, Jamie Redknapp-pal, aki a 2005-ös visszavonulása óta a sporttal foglalkozó médiákban tengeti hétköznapjait. Ugyanez a helyzet az Arsenal és a Barcelona egykori klasszisával, Thierry Henry-val, aki mindamellett, hogy edzősködik a Belga válogatottnál, a Sky Sports műsoraiban is munkálkodik, mint szakértő.

Következzék két olasz, akik még rúgják a bőrt: Graziano Pellè és Andrea Pirlo. Előbbi tipikus esete a későn érő focistáknak, bár az is tény, hogy 30-on fölül már nem nagyon akarta erőltetni a feltörést. Utóbbit meg gondolom senkinek sem kell bemutatni. Az olaszok amúgy is híresek arról, hogy értenek a stílushoz, így mondhatni mindketten hendikeppben voltak ezen a téren.

Végezetül nézzünk két olyan visszavonult focistát, akik belekóstoltak a divat és a modellkedés világába aktív pályafutásuk után. Bár David Beckham esetében ez nem teljesen igaz, mert Ő már a Real Madrid játékosa ként is feltűnt számos kampányban. Visszavonulása óta többször is feltűnt a H&M reklámjaiban és rövidesen, ha minden igaz saját futball klubja is lesz. A másik személyünk szintén egy David, de nem brit. David Ginola a modellkedésen kívül a színészkedéssel is próbálkozott, jelenleg pedig több sportcsatornán is feltűnik, mint szakértő.

(Forrás: Menandstyle.hu | Fotó: Fashionbeans.com)