Jump to content

Mi is kapunk Alpine-szalont

2021. 08. 20. 10:29

Először a legendás A110-es modell lesz elérhető a kínálatban, a jelenlegi modellből 15-20 darab eladását remélik éves szinten.

 

MÉG IDÉN ŐSSZEL MEGNYITJA ELSŐ BUDAPESTI SZALONJÁT A RENAULT GROUP SPORTAUTÓ-MÁRKÁJA, AZ ALPIN – JELENTETTE BE A RENAULT HUNGÁRIA KFT.

Az exkluzív kiállítótermet a Váci úton nyitja meg a Renault egyik partnere, a Carnet Triplex Kft., amely a gépjármű-kereskedelemmel foglalkozó Carnet csoport tagja, a beruházás összegét egyelőre nem közölték.

A SZALON NYITÁSÁT MÉG A FORMULA-1 MAGYAR NAGYDÍJ ALKALMÁBÓL JELENTETTÉK BE AZ ALPINE VEZETŐI.

A lépés része az Alpine új nemzetközi terjeszkedési stratégiájának, amelynek keretében a Renault Csoport innovatív, eredeti és exkluzív sportkocsi márkája egyre több európai piacon fog terjeszkedni a következő hónapokban. A Forma-1 jelenlét és Budapest adottságai miatt Magyarország az első az offenzíva keretei között.

ELŐSZÖR A LEGENDÁS A110-ES MODELL LESZ ELÉRHETŐ A KÍNÁLATBAN, A JELENLEGI MODELLBŐL 15-20 DARAB ELADÁSÁT REMÉLIK ÉVES SZINTEN.

Wachtler Tamás, a Renault Hungária ügyvezető igazgatója ígérete szerint a folyamatosan bővülő modellpaletta lehetővé teszi majd az értékesítési darabszámok növekedését. A márka olyan szegmensekben is megjelenik majd, ahol a volumen potenciál jóval nagyobb, mint a kétüléses sportautók esetén.

Az Alpine várhatóan a társmárkák eladásait is segíti majd, hiszen mind az Alpine, mind a Renault közúti modelljeiben alkalmazott technológiák a Formula-1 fejlesztésein alapulnak – tette hozzá a magyarországi leányvállalat vezetője.

(Forrás: igenyesferfi.hu / fotó: pixabay.com)