Jump to content

Visszatért a La Liga

2020. 07. 06. 10:41

Úgy jött vissza a koronavírus miatti kényszerszünetre a La Liga, hogy a Barcelona állt az élen, aztán a Real Madrid mára már könnyedén beelőzött. Minden klappol náluk, sokak szerint kicsit több is, mint kéne.

Történt, hogy az előző két meccsüket 1–0-ra nyerték, mindkettőt tizenegyessel, az újraindulás óta hármat rúghattak, mindhárom győzelmet ért. A 2-án játszott Getafe ellen kapott büntetőről nem lehet vitatkozni, a Bilbao elleni viszont sok kétséget felvet.

Láttuk, hogyan működnek a dolgok az elmúlt hetekben... Attól függően, hogy melyik csapatról van szó, bizonyos döntések mindig megszületnek. Raúl Garcíát megtaposták, de vissza sem nézték az esetet. Ez a különbség. Mindenki vonja le ebből a következtetéseket” – nyilatkozta az AS-nek Iker Muniain, a Bilbao csapatkapitánya.

Nekik ugyanis egy majdnem pont ugyanolyan szituációra nem fújtak semmit, még csak vissza sem nézte a VAR.

Mindig támogattam a videobírót, most sem mondhatok mást. Ettől még bosszantó, ha az ítéletek minket sújtanak. Büntetőből szerzett góllal kaptunk ki, miközben nekünk szintén befújhattak volna egy tizenegyest. A VAR-nak sok mindenben javulnia kell” – ezt már Gaizka Garitano, az Athletic Bilbao vezetőedzője mondta.

Unai López, az Atletic középpályása sem értette, mi történt.

(Forrás: player.hu / fotó: pexels.com)