Jump to content

Változások a katalán klubban

2019. 05. 27. 23:36

Az FC Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu minden alkalmat megragad, hogy megerősítse pozíciójában Ernesto Valverde vezetőedzőt. Vajon a rendkívüli vezetői mítinget is ezért hívta össze?

Katalán lapok és újságírók egy része azt találgatja, vajon elmozdítják-e Valverdét a kispadról azon után, hogy a Bajnokok Ligája-kudarc után a Spanyol Kupa döntőjében is kikaptak. A másik része az új edzőt találgatja.

Ha hinni lehetne az elnöknek, akkor a világon semmi sem fog történni, mert ő többször is hangsúlyozta, nagyon elégedett az edzővel, sőt, nem is az ő hibája a vereség a kupadöntőben. Vélhetően a liverpooli és a római égés sem, nincs is semmi látnivaló.

Azonban tegnap több forrás is megerősítette, hogy talán a külső nyomás, meg esetleg a látható impotencia miatt

Ez még nem jelenti azt, hogy a vége nem az lesz, hogy mégis inkább megerősítik a posztján, mert a Barcelonánál ez sem lenne meglepő. Azonban például a RAC1újságírója, Gerard Romero és a Mundo Deportivo is úgy értesült, hogy a vezetők nagy, és a játékos egy része elveszítette a hitet Valverdében, látva az elmúlt hetek kilátástalan teljesítményét.

(Forrás: player.hu / fotó: pixabay.com)