Jump to content

McGregor újabb bejelentése

2019. 04. 19. 21:51

Nem először jelenti be visszavonulását, úgyhogy fenntartásokkal kezeljük az ügyet.

A 30 éves ír ketrecharcos, Conor McGregor nem csak a legbotrányosabb figura, hanem egy valódi ikon a UFC történetében. Ha most tényleg visszavonul, akkor pályafutásának lezárása épp olyan lesz mint az egész sportágban eltöltött ideje, ugyanis éppen mostanában járna le az eltiltása a Nurmagomedov elleni botrányos meccs után.

Csak egy gyors jelentés: úgy döntöttem, hogy visszavonulok az egykor „kevert harcművészetek” neven ismert sporttól. A legjobbakat kívánom minden kollégámnak. Most csatlakozom a korábbi partnereimhez, már nyugdíjaztam is magam.

Legutóbb 2016 áprilisában jelentette be visszavonulását, akkor azonban ez csak egy taktikai lépés volt, hogy a Nate Diaz elleni visszavágón jobb helyzetből induljon, és több pénzt kapjon. Ez be is jött akkor.

Dana White, a UFC elnöke is reagált a hírre:

Sokan arról pletykálnak, hogy ez a húzás tulajdonképpen taktikai lépés volt tőle a tárgyalásban, de igazából nem is jutottunk mély megbeszélésekig. Küldött egy üzenetet, amelyben azt írta, hogy »szerinte lehetne részesedése a szervezetben«, én viszont erre annyit reagáltam, hogy »Conor, tudod jól, hogy ez sosem fog megtörténni. Nézd, ha szeretnél egy szeletet a cégből, akkor rakd elém azt a pénzt, ami szükséges ehhez a szelethez. Ez így működik. Ha most be szeretnéd bevásárolni magadat a UFC-be, az drága lesz«. Egyébként sosem volt rossz hangulatú beszélgetésem Conorral, mióta a UFC-nél volt.  – mondta White a sajtónak.
(Forrás: szevaszfaszi.hu / fotó: pixabay.com)