Jump to content

Stílusos focimenedzserek, akik mindig odafigyelnek a külsejükre

2018. 03. 13. 18:22

Persze mindig vannak kivételek, de a menedzser-társadalom nagy része nem mackónadrágban és bő felsőben irányítja csapatát a mérkőzéseken, hanem talpig elegánsan, vagy annak kicsit lezserebb, sportosabb formájában. Az alábbi személyek egyenesen sportot űznek abból, hogy mindig a lehető legjobb formájukat hozzák nem csak taktikailag, de stílusilag is.

Pep Guardiola például nem híve a totál pingvin szerkónak, valami aprósággal mindig eltér a hagyományosnak mondható öltönytől.

Roberto Mancini le sem tagadhatná olasz származását. Amennyi öltözéket láthattunk már rajta az évek során, meg mernénk kockáztatni, hogy külön házat építtetett ruhadarabjainak.

Zinedine Zidane bár csak alig néhány hónapja kóstolt bele az edzőségbe, a stílusérzékével neki sincs gondja. Még egy melegítő felsőben sem veszít sokat eleganciájából.

Luis Enrique is maximalista ezen a téren, bár a kényelmes cipőktől néha még Ő sem képes megszabadulni.

Quique Sánchez Flores talán kilóg a sorból a fenti sztáredzőkhöz képest, viszont stílusérzékileg egyáltalán nincs lemaradva. A sokak szerint Dr. House hasonmás ritkán húz fel melegítőt, de ha mégis, akkor az is teljesen letisztult.

(Forrás: menandstyle.hu)