Jump to content

Csupán 30 darabot gyártanak ebből az exkluzív búvárórából

2017. 08. 23. 12:54

Az Unimatic bemutatta az új "Modello Uno" búváróráját, amely a WOAW nevű online áruházzal közös projekt keretein belül született. Amint a neve is egyből elárulja, egy hamisítatlan olasz produktumról van szó, ám a klasszikus jellegek dominálják.

Az Olaszországban készített karóra - ahogyan egy búvárórától elvárható - 300 méterig vízálló és fekete, illetve narancssárga színkombinációkban kapható, matt fekete számlappal, tükröződésmentes zafírkristályból készült lencsével.

A pontos működésről egy automata Seiko szerkezet gondoskodik, a kényelmet és férfias stílust a NATO szíjak és a katonai stílusú számlap garantálják. A klasszikus dizájnja miatt egészen úgy néz ki, mint egy olyan karóra, amelyet édesapád porolt le és nyújtott át neked. És habár egy búváróra alapvetően egy sportos kiegészítő, egy ilyen időmérőt bármikor nyugodtan felpattinthatsz a csuklódra, akár a munkahelyen, akár egy randin, akár nyaralás közben.

A márka által gyártott modellek rendre limitált példányszámban kaphatóak, ez az újdonság sem kivétel ez alól. Olyannyira nem, hogy mindössze 30 darab készült belőle.

(Forrás: player.hu / fotó: pixabay.com)