Jump to content

BL-hét: Izgalmas mérkőzések várnak ránk

2015. 11. 24. 09:23

Itt az ideje megvásárolni a mai és holnapi mérkőzésekre elegendő sörmennyiséget. Csajok van egy rossz hírem: Kedden és szerdán a Bajnokok Ligája csoportkörének 5. fordulója következik, tehát ezen a két estén bűn zaklatni párotokat, maximum csatlakozni lehet!

Az előző fordulót követően biztossá vált a Real Madrid, a Manchester City, illetve a Zenit Szentpétervár számára a továbbjutás, viszont a többi csapatnak még küzdenie kell egy keveset. A legnagyobb izgalmakkal kétségkívül az Arsenal - Dinamo Zagreb összecsapás fog szolgálni, hiszen az ágyúsoknak kötelező a győzelem, és jelen esetükben a gólok száma sem mindegy. Vajon az elmúlt hetek, napok rossz formáján, továbbá a rengeteg sérülten felül tudnak majd kerekedni? Itt persze még az Olympiakos is közbeszólhat, elvégre elég egyetlen pontot rabolniuk a Bayern München otthonából, és máris biztos továbbjutóvá avanzsálhatnak az utolsó fordulót megelőzően.

Az AS Roma sem várhatja ölbe tett kézzel a Barcelona elleni mérkőzést, hiszen egy esetleges vereséggel könnyen hátrányba kerülhetnek a Leverkusen - BATE találkozó győztesével szemben. Ebben a csoportban nagy valószínűséggel az utolsó forduló döntheti el a második helyezett sorsát.

Persze nem csak izgalmakkal teletűzdelt meccsekre számíthatunk, hanem igazi szuperrangadóra is, mivel a Juventus hazai pályán fogadja a szeptember 15-én diadalmaskodó Manchester City-t, akik ebben az évben sokkal magabiztosabbnak tűnnek a nemzetközi porondon, mint az eddigi években bármikor. Nézzük a további párosításokat:

A csoport:
Malmö - Paris Saint-Germain
Sahtar Donyeck - Real Madrid
B csoport:
CSZKA Moszkva - VfL Wolfsburg
Manchester United - PSV Eindhoven
C csoport:
Asztana - Benfica
Atlético Madrid - Galatasaray
D csoport:
Juventus - Manchester City
Borussia Mönchengladbach - Sevilla
E csoport:
BATE Boriszov - Bayer Leverkusen
FC Barcelona - AS Roma
F csoport:
Arsenal - Dinamo Zagreb
Bayern München - Olimpiakosz Pireusz
G csoport:
FC Porto - Dinamo Kijev
Makkabi Tel-Aviv - Chelsea
H csoport:
Zenit - FC Valencia
Olympique Lyon - Gent


További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: Redbookmag)