Jump to content

Szurkolj Michelisznek, menj ki a Hungaroringre!

2015. 05. 01. 19:18

Minden évben a túraautó-világbajnokság egyik legjobban várt viadala a hungaroringi futam. Nem véletlenül, hiszen a WTCC világbajnokság futamai közül is kiemelkedik a magyar hétvége, melynek legendásan jó hangulatát és hírnevét a lelkes szurkolóknak köszönheti.

A fanatikus magyar drukkerek miatt az elmúlt években rendre megtöltötték a Hungaroring lelátóit és mindig tüzes hangulatot teremtenek a versenypályán. Ez elsősorban Michelisz Norbertnek köszönhető, aki miatt évről évre több tízezren zarándokolnak el a mogyoródi pályára. A magyar Honda-pilóta élvezi a szurkolói szeretetét, és mindent megtesz, hogy a kedvükre tegyen, és hogy a dobogón ünnepelhessen együtt a magyar szurkolókkal.

Michelisz Norbert az elmúlt 4 évben kitett magáért: háromszor állhatott dobogóra, ráadásul hatalmas futamgyőzelemmel avatta fel az első hungaroringi WTCC versenyt.

Bízzunk benne, hogy idén is megörvendeztet bennünket lelkes, profi és szívből jövő versenystílusával. Ha téged is érdekel az autósport világa, látogass ki a Hungaroringre, és felejthetelen élményben lesz részed! Michelisz Norbert mellett a túraautósok legendái, Pechito Lopez és Yvan Müller mellett a rali-legendából lett WTCC-pilóta Sebastien Loeb manővereit is figyelemmel követheted.

INFORMÁCIÓK

RENDEZVÉNY IDŐPONTJA: 2015. május 2-3.

Hétvégi belépő 5.900,- Ft
Vasárnapi belépő 4.900,- Ft
Belépésre jogosít a verseny adott napjá(i)n a pálya nézőtéri oldalán a teljes állóhelyre, illetve bármelyik tribünre
Paddock Szombat: 4.900,- Ft
Paddock Vasárnap: 4.900,- Ft

További információk is időterv: Hungaroring Zrt. honlapja

(Fotó: gphirek)