Jump to content

Edzéstippek időhiányra

2014. 12. 03. 21:36

A férfiak nagy részének sajnos a munka mellett nincs ideje edzőterembe járni egy kis sportolásért. Szerencsére azonban van más módja is, hogy fittek legyünk és nem is kellenek hozzá hosszú órák. Íme, néhány egyszerű ötlet, olyan erősítések, amit hétköznapi helyzetekben, vagy tevékenységek közben is tökéletesen meg tudsz csinálni.

Biciklizés: Télen ugyan nem a legjobb ötlet, de tavasztól őszig igenis lehet biciklivel járni munkába. Hidd el a lábad és a hasad meg fogja köszönni azt a kis plusszt, amit ezáltal értük teszel. Emellett pedig a pénztárcádban is több marad, mintha bérletet vennél vagy az autóba töltenéd a benzint.

Séta: Az emberek többsége kényelmes, pedig egy ks séta csodákra képes. Ha tömegközlekedéssel utazol akkor is leszállhatsz egy megállóval a célállomás előtt és a maradékot lesétálhatod, így is erősítve a lábad és növelve az állóképességedet.

Tömegközlekedésen: Míg a tömegközlekedésen vagy se ülj le, hiszen az állás és az egyensúlyozás is remek gyakarolat.

Szex: Természetesen ez sem maradhat le a szórakoztató edzések sorából. Mindennapos ágytornával két hét alatt fél kilót fogyhatsz, és ennél élvezetesebb edzést nem is találhatsz. Arról nem is beszélve, hogy a különböző pózok milyen terhelést tesznek az izmaidra, ami által azok szépen fejlődnek is.

Bármilyen álló tevékenység: Elsőre talán furcsának tűnhet, de fogmosás és főzés közben is remekül lehet edzeni, hiszen ilyenkor csak a kezünk van elfogalalva a lábunk nem, vagyis azzal tudunk gyakorlatokat végezni. No persze nem a guggolásra gondolok, bár az is remek ötlet, hanem, hogy álljunk lábújhegyre majd ereszkedjünk vissza. Könnyűnek tűnik? Elsőre az is, de csináld csak 2 percet és máris a vádlid sírva fog könyörögni a normális állásért.

Forrás és fotó: sfcitizen.com

Írta: Molnár Adrienn