Jump to content

Olcsó szórakozási lehetőségek I.

2014. 11. 09. 19:13

Mindenki szeret szórakozni és mindenki szereti ezt a haverokkal csinálni. Egyetlen gond csak ezzel, hogy manapság minden szórakozáshoz elég sok pénz szükséges. Viszont ha nem álltok olyan jól anyagilag, akkor is élvezhetitek egymás társaságát a következő kikapcsoló tevékenységek mellett.

Bowling: A sport, melyet mindenki ismer, de csak nagyon kevesen próbálták k. Pedig ez egy igazán különleges és élvezetes sport. A pálya több, mint 18 méter hosszú és végén 10 bábú várja a halálát. Általában órára lehet egy egész pályát bérelni, érdemes tehát többen összeállnotok a versenyre, így máris megoszlik az amúgy is csak pár ezer forintos költség.

Paintball: Nem ez a legolcsóbb szabadidős tevékenység, de kétlen, hogy ne lenne mindenkinek havi 3000 forintja arra, hogy élesben lövöldözhessen a barátaira. Ez az ár tartalmazza a védő felszerelést, a lőszert, a fegyvert, a pályát magát és egy rövid kis oktatást is.

Kirándulás: Akár pár ezer forintból eltölthettek akár egy egész napot is a szabadban. Ebben persze benne van a bográcsban készült ebéd és néhány sör is.

Sport: Egy jó kis edzés, pláne ha csapatjátékról van szó, sem utolsó szabadidős program. Bárhol kereshettek egy ingyenesen használható pályát (sok helyen legfeljebb csak szólni kell), és már csak a megfelelő labdára lesz szükségetek.

Forrás és fotó: webmd.com

Írta: Molnár Adrienn