Jump to content

A világ legbizarabb versenyei IV.

2014. 10. 25. 10:34

Következő részünkben bemutatunk még néhányat a világ legfurcsább versenyei közül. Ezeknek is számos követője akad, akárcsak az ezelőttieknek.

Ágyfutam: Ezek a versenyek is nagyon népszerűek gyakorlatilag az egész földön. A játék megköveteli, hogy a csapt egyik tagja a verseny ideje alatt folyamatosan az ágyon tartózkodjon, míg a többiek igykeznek teljesíteni a pályát. A nyereményt és a támogatási összegeket általában jótékony célra szokták felajánlani.

Meggymagköpködő verseny: Ezt a versenyt közel 41 éve rendezik meg az USA-beli Michiganben. A rekord eddig valamivel több, mint 28 méter.

Grimaszverseny: Természetesen az nyer, aki a legborzalmasabb grmaszt tudja produkálni. Itt nyerni hatalmas dicsőség.

Fekete puding hajító verseny: A fekete puding nagyjából olyan, mint nálunk a véreshurka. Vérből és egyéb belsőségekből álló angol különlegesség. Az nyer, aki távolabbra tudja eldobni.

Légszex bajnokság: A léggitár mntájára találták ki ezt a nagyon furcsa sportot. Ahogy a nevében is benne van egy szexuális aktusk kell imitálni ruhában és másik fél nélkül. Az Egyesült Államokban nagyon nagy népszerűségnek örvend, regionáis bajnokságokon választják k a területi bajnokot, majd onnan tovább az országosat. Hogy mt pontoznak, azt ne is kérdezzétek.

Forrás és fotó: szeretlekmagyarorszag.hu

Írta: Molnár Adrienn