Jump to content

Flash – egy tarka sportszer a Misfittől

2014. 09. 17. 18:00

Szeretnéd nyomonkövetni és naplózni alvási és edzési szokásaidat? Ha emellett a színes újdonságokat is kedveled meglehetősen baráti áron, akkor a Misfit neked találta ki a Flash-t. A mindössze 50 dollárért kínált okosóraszerűség sok tekintetben elmarad társaitól, ám egyes igényeket tökéletesen kielégít.

Ha nem szeretnéd hatalmas költségekbe verni magadat egy olyan okosóráért, ami néhány év alatt kimegy a divatból, ráadásul szeretnél magadnak egy „okos edzőpartnert”, akkor mindenképpen érdemes számításba venned a Misfit Flash nevű kreációját.

A cég szeretne egy külön árkategóriát képviselni az USA-szerte jelenleg 50 dollárért, azaz 12 000 Ft-ért árusított darabjával, mellyel valóban jócskán aláajánl versenytársainak, a Nike+ FuelBandnek és a Jawbone UP-nak.

Hasonlóképpen előző darabjukhoz a Shine-hoz, a Flash sem rendelkezik hagyományos kijelzővel, így mindenképpen szükséged van egy egyszerűen elérhető társapplikációra, melyen elérheted a készülék által gyűjtött adatokat. További előnye, hogy a Flash csak ritkán éhezik meg, azaz nem igényel töltést. A benne található cserélhető elem előreláthatóan féléves működést biztosít.

Szín tekintetében a neonárnyalatok széles skáláján válogathatsz, mely jól illik számos hasonlóan élénk sportszerhez és a lendületes edzésekhez. Nőiesebb rózsaszín, fehér és zöld árnyalatait akár ajándékként is számításba veheted. A köralakú „számlap” LED-világítása értesít arról, hogy haladsz a napi tervvel. Minél több jelzőfény gyullad ki, annál kevesebb van hátra az erre a 24 órára kitűzött célig. Előreláthatólan a Flash képes lesz nyomonkövetni az általad lefutott, végig biciklizett és átúszott kilométereket, egyéb más mozgásformák mellett.

Forrás: thenextweb.com

Fotó: slashgear.com és trustedreviews.com

Írta: Ambróz Nóra