Jump to content

Egy őrült, aki leszáll az aktív vulkánba

2014. 09. 10. 18:00

Sosem gondoltad volna, hogy létezik olyan ember, aki képes ilyen szinten kockára tenni az életét? Ez után a videó után majd átgondolod, hogy mit is nevezel extrém sportnak. A hihetetlenül merész vagyis inkább vakmerő úriember ráadásul önként vállalkozott a tűzhalállal fenyegető attrakcióra.

Mi visz rá valakit arra, hogy leereszkedjen a pokolba, gyönyörködjön a látványban, majdpedig jó turistaként hazatérjen? Részint az illető mindent vállalna a halál bizsergető közelségért, részint pedig a hihetetlen látvány tökéletes és személyes tapasztalata. Az ilyen embereknek köszönhető a National Geographic számos lenyűgöző címlapja, mert bizony van, aki mindent kockára tesz a tökéletes képért. Neked pedig nincs is más dolgod, mint itthonról élvezni a nyomtatott változatot.

A videóval kapcsolatban: nyugalom, az illető túléli. Nem nyeli el úgy a föld torka, mint Tom Hanks-et a Joe Versus the Volcano-ban. Ehelyett mindössze azt látod, hogy valaki az extrémitás magas fokára hág (khm... vagy száll alá.)

Szinte félve várja az ember, hogy ezt a vakmerő bátorságot mivel lehet még überelni?

http://www.askmen.com/recess/trending/daredevil-ascends-into-volcano.html

Forrás: askmen.com

Fotó: fanpop.com és worldimages.nirudia.com

Írta: Ambróz Nóra