Jump to content

Fokozott motoros forgalom várható a Budapest környéki utakon a hétvégi Harley-Davidson-fesztivál miatt

2023. 06. 21. 17:56

Több ezer motoros várható a június 22-25. között Budapesten rendezendő a 120 éves Harley-Davidson jubileumi fesztiváljára, ezért a következő napokban fokozott motoros forgalomra számíthatnak a közlekedők a főváros környéki utakon - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerdán az MTI-vel.

Kiemelten érintett lehet az M0-s és M2-es autóút, az M5-ös, M6-os, M1-M7es autópályák bevezető szakaszai, a 2-es, 3-as, 4-es, 10-es és 11-es főút, valamint a Dunakanyar és a Pilis-hegység közútjai - tették hozzá, a közlekedőktől fokozott figyelmet kérve.

Kitértek arra is, hogy a fesztivál részeként az ország több vidékére szerveznek Budapestről induló vezetett túrákat, többi között a Balaton-felvidékre, az Alföldre, Egerbe, a Cserhát hegységbe, Dobogókőre, a Vértes-hegység térségébe és a Dunakanyarba. A vezetett túrák útvonaláról további részletek találhatóak a hd120budapest.hu/site/hu/turak oldalon.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy tájékozódjanak az ideiglenes korlátozásokhoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről az utinform.hu weboldalon.

(Forrás: menandstyle.co.hu;MTI | Kép: pixabay.com)