Jump to content

Így tedd boldoggá a társad

2021. 06. 12. 11:59

Nem számít a pénz (dehogynem számít, de nem minden áron), vagy hogy a kényes dolgaidat mekkora verdával kompenzálod. Az olcsó nők bár ezzel is jól elvannak, de mi most nem ezzel akarunk foglalkozni, hanem azzal, aki akár életed hátralevő részét is megszépítheti. 

Megbízhatóság!

Egy nőnél ezt gyorsabban eljátszod mint egy idegen kutyánál. Elég csak egyszer bakot lőni, már tutira meg fogod kapni a magadét, csak adj rá okot. Első a húség, kitartás és lojalitás, minden mást tolj arrébb. De tényleg!

A nő munkája ÉRTÉK!

Ahogy egy férfinak kell az elismerés (már hogyne kéne, zabáljuk az elismerést), úgy a nőnek is fontos. De mindenki más dicsérő szava helyett annak a férfinak az elismerésére van szüksége, akivel megosztja a tetőt a feje felett. Dicsérd meg, milyen finomat főzött, ha nem egy gasztrocsoda, akkor is, vagy ismerd el a rendet, tisztaságot, amit azért varázsol a családi kecóba, hogy te se egy kuplerájban élj. Milyen jó már, hogy míg te gályázol, addig a párod kimossa a büdös zoknijaidat, nem? Bónusz: osszátok meg a házimunkát, ne mindent egyedül kelljen, mert beleszakad szerencsétlen minden egyes nap, és rámegy minden.

Megvan a megoldóképlet? Ne olyan gyorsan!

Mi férfiak megszállottan mondunk valami meggondolatlan, elhamarkodott megoldást bármilyen nemű problémára. De vannak esetek amikor egyáltalán nem kell a te általad helyesnek vélt megoldás, csak szeretné a szíved hölgye, ha végighallgatnád a panaszait. Néha csak ez segít nekik igazán abban, hogy megtalálják a fényt az alagút végén. Ez ilyen női dolog, te nem értheted, de nyugi, mi sem értjük. Csak akkor kell az ügybe jobban beleásnod magad, ha a megértő hallgatás csak több gondot szül. Akkor van bevetés!

Legyen a legjobb barátod!

Egy férj egyszerre tüzes szerető, odaadó társ, és a legnagyobb bizalmasa a nőnek. Te legyél az, akivel bármit megoszthat, és tégy te is így. Semmi mellébeszélés, semmi kamu, csak a meztelen valóság, ami mögött sem hátsó szándék, sem trükk nem lapul. Őszintén, tabuk nélkül. Olyan még nem volt a világtörténelemben, hogy nem működött volna az őszinteség.

(Forrás: szevaszfaszi.hu / fotó: pixabay.com)