Jump to content

Így vívd ki a tiszteletet

2021. 06. 09. 11:59

Természetesen a szó pozitív értelmében. Míg a nők a halhatatlan szerelmet hajtják, addig mi férfiak, ösztönösen a tiszteletre hajtunk. De ehhez nagyon sokat kell tenni.

Időt és energiát nem spórolva, tettekben bizonyítva lehet egy férfi igazán férfi a nő mellett, mikor a tisztelet már egy alap dolognak számít a kapcsolatba. Lássuk, mik azok a szokások és viselkedésformák amelyek tanulhatóak, és némi odafigyeléssel átültethetők a te mindennapjaidba is, gyakorlatilag úgy, hogy kis idő elteltével észre sem veszed.

A férfi nem felsőbbrendű, és nem alázhat senkit!

Bármilyen harmóniában is élsz kedveseddel, nem fogtok viták és nézeteltérések nélkül, lábujjhegyen végigsunnyogni a közös életen. Egészen az ősembernél kezdhetnénk a sztorit, miért olyan a nő, amilyen, és a férfi miért viselkedik ennyire… férfiasan. Az építő kritikával csak óvatosan, tettekre, szavakra, és viselkedésre tett ÉPÍTŐ JELLEGŰ apró figyelemfelkeltés akár még működhet is, azonban a nő személye ellen irányuló kritika egy atomháború elsöprő erejét is simán eléri.

Megértjük ha sok nőt gerincre vágtál életedben, de nem muszáj neki is elmesélned…

Mert ugye ez bizalmat és tiszteletet pont nem fog ébreszteni, sőt, egyenesen gáz. A haverok előtt egy császár lehetsz az óriási orgiákkal amiket legvadabb időszakodban rendeztél, de a csajod nagyon ki fog bukni tőle, úgyhogy ezekből a legkevesebb részletet oszthatod csak meg.

Néha neked kell megadnod magad!

Tudjuk, hogy nagyon nehéz. Az igazságunk megvédése (még ha lassan már mi sem hisszük el amit mondunk) egy igazi presztízskérdés, de a pároddal szemben csak tovább ásod a gödröt vele. Ha nem akarsz felülkerekedni minden áron, akkor látni fogod, hogy bár kurvára okos vagy, néha bizony neki van igaza. Azok a férfiak akik vitában fehér zászlót képesek felmutatni, és esetlegesen bocsánatot kérni, mindenképpen a nő tiszteletére számíthat.

Ha a nő rossz útra térne, terelgesd, finoman!

A nők egy olyan férfira vágynak, akik szólnak, ha imádott társuk valami erkölcstelen, vagy etikátlan dolgot készül elkövetni.

Becsüld önmagad, különben a nő sem tisztel!

Nem tudnak tisztelni olyan nőt, aki saját magát sem tiszteli. Önbecsülés, magabiztosság. Ha te elbizonytalanodsz, mégis ki lesz a férfi a háznál? Na ugye!

A hozzáértő férfi aranyat ér!

Jó, ha valamit tökélyre fejlesztesz. Vannak olyanok, akik ezermesterek, és bármit megjavítanak a házban, de vannak akik valamilyen sportban kiváló tehetségek, vagy a zeneiparban állják meg a helyüket. Mondjuk bármelyikről is legyen szó, az biztos, hogy nem árt, ha legalább a villanykörtét ki tudod cserélni.

Nem ordíthatsz a nőre és kész!

Azok kiabálnak, akik paráznak attól, hogy elveszítik az irányítást. Ez sem magabiztosságra nem vall, sem túl nagy önbecsülésre. A nők megvetik azokat a férfiakat, akik önbecsülésüket a földbe tiporják. A konfliktuskezelésnek 1000 módja van, és valószínűleg sokkal eredményesebbek mint a féktelen ordítozás.

(Forrás: szevaszfaszi.hu / fotó: pixabay.com)