Jump to content

Ezért lépnek félre a nők

2021. 06. 08. 21:11

Eleve kérdés az, hogy mi számít annak? Sokan már azt is megcsalásnak titulálják, ha csak másra néz az egyik fél. Az viszont kétségtelen, hogy a megcsalásnak oka van, és most megtudjuk azt is, miért csal a nő.

Nem kap elég intimitást!

A nőknek szükségük van néha arra, hogy rendszeres szexuális életet éljenek a férfival, és a havi 1-2 meghitt alkalom nem elég. Sőt, kifejezetten igénylik, hogy heti többször is legyen egy kis akció az ágyban. Persze emellett a figyelemre és törődésre is ugyanúgy szükségük van. Ha ez elmarad, könnyen lehet, hogy más ágyába köt ki.

Detektívvé válik!

Jobb lesz mint Sherlock. Vannak olyan nők, aki kifejezetten gyanakvóak, és amíg egyértelműen nem bizonyítod az ellenkezőjét annak, hogy megcsalod, nem hiszi el, még akkor sem, ha valóban nem csinálsz semmi rosszat. Azokat a nyomokat is megtalálják, amik valójában nem is léteznek. Fel kell készülnöd, és értelmes magyarázattal előállni, mert ha nem foglalkozol vele, akkor ott fog téged hagyni.

Összeköltözés…

Elsőre talán furcsának tűnik, de gyakran előforduló probléma, hogy a férfiak már nem akarják lenyűgözni életük párját miután összebútoroztak, ez pedig annak köszönhető, hogy egyszerűen megszokják egymást. A nő ilyenkor elhanyagolva érezheti magát, akit már nem is akarsz nap mint nap meghódítani, így könnyedén elveszítheted a kontaktot, onnét pedig jön a lejtő.

Nem törődsz vele!

Amikor úgy érzi már nem törődsz vele, nem veszel neki apróságokat olykor-olykor, nem leped meg semmivel és nem akarsz közös programot szervezni, akkor jön el az a pont, hogy csak egy koloncnak érzi magát és más férfiak karjaiban keresi meg a gondoskodást.

(Forrás: szevaszfaszi.hu / fotó: pixabay.com)