Odatetted magad szilveszterkor, és kármentesítenél, hogy túléld ezt a pokoli másnapot. Mondjuk, hogy csinálják a séfek nagyjai. Spoilerezünk, semmi extrával ne számolj:
John Poiarkoff (a Denizen séfje):
„Perec, grapefruit, víz, rögtön lefekvés előtt. Reggel pedig tojás, kávé, Advil.”
Leah Cohen (Pig & Khao & Piggyback Bar tulajdonosa és séfje):
„Fájdalomcsillapító, rögtön azzal ébredek. Aztán csípős kínai kaja következik, esetleg pepperonis pizza, de a nachos csípős szósszal is jól jön. A sima kóla, a kókusztej, a rostos őszilé általában segít.”
Thomas Besnard (a Brigitte séfje):
„Van egy tuti receptem: egy shake-et csinálok először joghurttal, fokhagymával, retekkel, uborkával, jéggel, ez igazán jót tesz a gyomornak. Azután jöhet a durva reggeli: szaftos kolbász, sok tojás, palacsinta.”
Nini Nguyen (a Cook Space séfje):
„A jó öreg, gőzölgő pho-leves, kókuszvíz, aztán egy kis édesség. Ha pedig bírom energiával, irány az edzőterem, izzadjuk ki a fájdalmat és mérget.”