Jump to content

Te szereted a bejglit?

2020. 12. 22. 11:15

Próbakő Kommunikáció egész évben készít felméréseket különböző témákban, most azonban a saját partnereiket kérdezték igen fontos dolgokról, például, hogy mitől lesz jó a Karácsony?

Az eredményt természetesen közzétették, mi pedig megosztjuk most veletek. Azt a frappáns címet is adhattuk volna a cikkünknek, hogy “Mutasd a bejglid, megmondom ki vagy”, ugyanis az az eredmények összevetésének egyik legszembetűnőbb megállapítása, hogy az, hogy melyik bejglit szeretjük egy remek képet ad a személyiségünkről is. A legfurcsább, hogy minden 3. ember utálja az összes bejglit (beleértve minket is :D)

Az alkoholfogyasztási szokásaink csak azért ilyen meghökkentőek, mert a felmérést végző csapat partnereinek nagy része valószínűleg józanéletű újságírókból áll, ezért minden 10. válaszadó a karácsonyi ünnepek alatt sem iszik egy korty alkoholt sem. A többieknél a favorit a forralt bor, nyilván.

Az ajándékokról is megkérdezték a partnereket, a legcikibbek általában tárgyak szoktak lenni, míg a legnagyobb ajándékok élmények. Ez nem meglepő, az viszont igen, hogy a konyhai kisgép és a jegygyűrű is volt mindkettő kategóriában.

A leggázabb ajándékok között van többek közt a zokni, csúnya pulóver és a vasalódeszka is, de a mosogatókefe és a szexi fehérnemű az anyóstól (!) viszi a pálmát. A legjobbak sokkal örömtelibbek, valószínűleg mi is örülnénk egy utazást, koncertjegyet vagy autót. Az ékszerek is mindig szerepelnek az efféle listákban, de volt egy egészen megdöbbentő legkirályabb ajándék, a Barbie ló. Te sem érted? Nem vagy egyedül. Elképzelésünk sincs ez hogy nézhet ki.Aki a diós bejglit szereti, az igazi fenyőt vesz otthonra, aki pedig a gesztenyés bejglit részesíti előnyben az minden bizonnyal többet adakozik a többieknél. Ez nem kitaláció, hanem ez is a felmérés eredménye.

(Forrás: szevaszfaszi.hu / fotó: pixabay.com)