Jump to content

Neki ne üzenj karácsonykor

2020. 12. 19. 11:15

Egy férfit bármikor elérhet egy lelki megroggyanás, amikor hirtelen nem is tűnik olyan eszement ötletnek felhívni az exét.  Ez az ünnepek táján kicsit gyakrabban is előfordulhat. Te inkább NE CSINÁLD!

Mert ha fel akarod hívni, akkor még nem engedted el teljesen, és azzal, hogy felhívod, egyáltalán nem jutsz közelebb az elengedéshez,inkább csak rontasz a helyzeten! – magyarázta el magazinunknak Pirchala Berta, a Miitt.hu offline társkereső közösség vezetője. 

Mert annak az esélye, hogy valami jó sül ki az egészből elenyésző. Ha te léptél le, és nem szereted igazán, akkor nem csak gyengeség unalomból felvenni a kapcsolatot olyannal, akinek összetörted a szívét, de a saját önértékelésedet is rombolod vele. Koncentrálj inkább arra, hogy ki az, aki igazán felvillanyoz! Ne pazarold az idődet félmegoldásra! Keress olyan kötődést, amitől több leszel, nem pedig kevesebb!

SMS-t küldeni még rosszabb:

  • Mert aztán nézegetheted az üres kijelzőt a válaszra várva.
  • Mert arra az új pasija jelenlétében is tud valami rövidet válaszolni, anélkül, hogy odafigyelne rád.
  • Akármit ír, a hangsúlya nem lesz benne. Gondolkozhatsz, hogy mit ért a „szmájli” alatt, pedig valószínűleg csak nem jutott eszébe semmi jobb.
  • Mert elindul egy oda-vissza SMS nyűglődés, amit te esetleg komolyan veszel, hogy itt most valami újra kezdődik, ő meg csak azért ír, mert nem akar bunkó lenni.
  • Mert egy felnőtt, egészséges önbizalommal bíró ember nem fél telefonálni, főleg, ha valami neki fontos dologról van szó. Ha a megúszós SMS íráson gondolkodsz, az amiatt is lehet, hogy legbelül te is tudod, hogy egyáltalán nem jó ötlet a kapcsolatfelvétel.
(Forrás: szevaszfaszi.hu / fotó: pixabay.com)