Jump to content

Férfiparfüm körkép

2020. 12. 19. 11:15

A férfi egyetemes harca a 21. században is folytatódik, csak a módszereink változnak. Az erős, maszkulin testszagokat felváltották a művészi módon összekomponált illatelegyek, mi pedig nem feltétlenül bánjuk ezt. A cél továbbra is ugyanaz: versengeni, és végül győzni. Tökéletes fegyvert pedig a következő öt parfüm közül választhatsz magadnak.

Dior: Sauvage

A Dior egyik fő büszkeségében, a Sauvage-ban az ellentétek tényleg vonzzák egymást. A kesernyés bergamott és a fűszeres paprika izgalmas világot alkot, a vanília és a borostyán pedig lekerekíti a történetet. Szinte minden évszakhoz illik.

Hermes: Terre D'Hermes

Citrusok, fás jegyek, tölgymoha. Nem a tél illata ez, de ha csillapíthatatlan honvágyad van, a Hermes illatbombája felolvasztja körülötted a hóhegyeket.

Issey Miyake: L’Eau d’Issey Pour Homme

A japán Issey Miyake a távoli keletre hív minket a szegfűszeg, szerecsendió, sáfrány és ámbra elegyével. Sajnos jelenleg csak eau de toilette formában kapható, azonban kóstolónak tökéletes. Ha rajongsz a keleti kultúráért, íz- és illatvilágért, akkor ne állj ellent neki. Nem érdemes.

 

(Forrás: player.hu / fotó: pixabay.com)