Jump to content

Így lépnek félre a nők

2020. 09. 30. 08:49

Sosem jó, ha az embert megcsalják, mert ha ez megtörténik, akkor az azt jelenti, hogy egy ideje már nem működött a kapcsolat. Vagyis nem annak a jeleit kellene kutatni elsősorban, hogy megcsal-e a párod, hanem azt, miért történt ez meg?

A jó hír, hogy jó esetben nem kellene megvárni, hogy idáig fajuljanak a dolgok, akármikor meg lehet vizsgálni kicsit tárgyilagosan, jól működik-e a kapcsolatod, vannak-e benne hibák, és ha igen, hogyan lehet őket kijavítani.

De most egy kicsit elkanyarodtunk, térjünk vissza a címben foglalt kérdéskörre, és jöjjenek a jelek!

1. Új barát

Nők szerint egy fontos vörös zászló lehet, ha hirtelen felbukkan egy új barát. És ezzel a baráttal a párod sok idejét osztja meg, illetve ha ez a barát egyre többször bukkan fel a beszélgetéseitekben.

2. Látens szingli

Nincs gond a privát szférával, de ha a nőd kezd leszakadni rólad, és egyre függetlenebb, autonómabb egyéniségként, látens szingliként kezd viselkedni, arra érdemes odafigyelni. Már nem nyílik meg, nem osztja meg veled az érzéseit, érzelmileg bezárkózik.

3. Nincs idő

Kevesebb időt szán rád, de elvárja, hogy te ráérj, amikor neki megfelelő. Közben az történik, hogy az energiát nem a kapcsolatotokra fordítja, hanem valahol máshol hasznosítja.

4. Nincs szex

Egyértelmű jel, ha a szex mennyisége lecsökken, vagy megszűnik, és még a gyengéd fizikai érintéseket is kerüli. És ha érdeklődnél, hogy mi a gond, kerüli az egyértelmű válaszokat.

5. Veszekedés

Ez elég furcsa lesz, de nők szerint az is beszédes jel, ha a párod mindenféle ok nélkül azzal vádol, hogy megcsalod őt. A magyarázat valószínűleg az, hogy a saját hűtlensége miatt érzett lelkiismeret-furdalását rád vetíti ki.

6. A telefon

Válóperes ügyvédek szerint egyre több válásban játszik fontos szerepet az okostelefon, illetve a közösségi média. Vagyis sokan buknak le cseteléssel, sms-ekkel. Gyanús jel, ha a párod a telefonjával több időt kezd tölteni, és sokat mosolyog a képernyőre, vagy boldogabbnak tűnik egy-egy csetelés után. Lehet, hogy új jelszót tesz a telefonjára, és már nem rakja ki az asztalra, hanem máshol tartja, nem szem előtt. És ha a közelében van, figyel, hogy ne látszódjanak, ki ír üzenetet.

7. Külön jobb

Nők szerint a legegyértelműbb jel, hogy a párod szakítana, hogy olyan helyeken is problémákat kezd el keresni, ahol nincsenek is. Mindennek az a célja, hogy bizonyítsa: a kapcsolatotok nem működik és jobb lenne nektek külön.

(Forrás: player.hu / fotó: pixabay.com)