Jump to content

A futárkodás még megy

2020. 03. 23. 23:22

Azok az éttermek, amiknek van szabad kapacitása, nem betegek a futárjai és szívesen dolgoznának a vírushelyzet ellenére is, nem kell, hogy temessék a céget. Csupán át kell most költözni online -ra, és nem fog beülni senki. A Netpincér és a Wolt most pörög igazán.

A kormány új rendeletei alapján az éttermeknek be kellett zárniuk, de akik összeomlás helyett a jövőbe tekintenek, csatlakoznak a Netpincérhez, ahová az elmúlt egy hétben minimum 500 étterem jelezte csatlakozási szándékát. Nem könnyű átállni, de ha vannak futárjai a helynek, akkor nem lehet gond. Gyakorlatilag a futárok mentik meg az üzletágat.

Ráadásul ugye mindenki otthon van. Az ember azt gondolná, ilyenkor ráérnek főzni az asszonyok, de mivel ez már egy modern társadalom, a nő dolga rég nem a gáztűzhely mellett ácsorogni. Szóval rendelnek. Sokat.

A Netpincér és a Wolt pedig pontosan tudja, mi történik, ezek mentén halad a kommunikáció is. A Wolt nem rég gyakorlatilag egy Facebook bejegyzésben jelezte, hogy MINDEN RENDELÉS hozzájárul ahhoz, hogy a vendéglátó egységeknek ne kelljen végleg bezárniuk a kapuikat.

(Forrás: szevaszfaszi.hu / fotó: pixabay.com)