Jump to content

A távmunka előnye

2019. 12. 12. 11:44

Túl szép, hogy igaz legyen? Sokan csinálják, úgyhogy lehet benne valami. Íme, néhány szakma, ahol nem álom ez, hanem lehetőség.

Az internettel behálózott modern világ egyik legnagyobb előnye a távmunka.

Tulajdonképpen azt is nevezhetjük távmunkának, ha a cégtulaj az emeletről irányítja a földszinti boltjának ügyeit, de merjünk néhány méternél nagyobb távlatokban, országokban vagy akár kontinensekben gondolkodni! Bizonyos munkakörökben erre nyilvánvalóan nincs esély – a kenyérsütés, a foghúzás és a szobafestés sem megy egyelőre kartávolságnál messzebbről. Ám rengeteg (és egyre több) olyan meló létezik, ahol nem a helyszín a lényeg, hanem az elvégzendő feladat, és a kapcsolattartás pedig megoldható telefonon, e-mailen, Skype-on vagy más netes platformon. Így rugalmasan szervezhető a tartózkodásunk úgy állandó, vagyis lakhatási szempontból, ahogy a pihenésünk is.

Nincs többé kötelezően kivett, július második felében, kollégákkal egyeztetett szabadság!

Nagyon izgalmas, ahogy formálódnak az újkori munkakörülmények, és lesznek egyre megengedőbbek a munkavégzés helyét illetően, összeszedtünk most olyanokat, ahol simán belefér, hogy egy lendülettel mondjuk 4-6 hetet is külföldön tölts

anélkül, hogy bármiben is lemaradnál a meló kapcsán, hiszen távolról is teljes értékű munkát tudsz végezni.

(Forrás: player.hu / fotó: pixabay.com)