Jump to content

Ezeket isszák a gazdagok

2019. 11. 21. 20:07

Számos íratlan szabály létezik arra vonatkozóan, hogy egy igazi tehetős gentlemannek mit szabad és mit nem szabad innia. Az első legfontosabb, hogy az ital nem lehet édes. Egy igazi férfi sosem iszik édes italt. Ugyanígy a gyümölcsös ízű színes koktélokat is mellőzzük. Szívószál? Nem! Ha koktélt választunk kizárólag barna vagy átlátszó színűeket igyunk. A legférfiasabb italoknak nem feltétlenül kell magas alkoholtartalommal rendelkezniük. Egy italt mindig keserűsége és íze tesz igazán férfiassá. Az ital neve is árulkodó lehet, mindig kemény nevű és hangzású italt válasszunk.

A tehetős férfiak 5 kedvenc itala:

1. Gin & Tonic

Egy koktél ginből, grapefuitból és narancsléből. A legjobb választás, amely segíti megőrizni a férfi hidegvérét egy csinos nő társaságában. Ez az ital elég kemény ahhoz, hogy elnyerje az egyik legférfiasabb ital titulusát. Fogyasztója kimértséget és határozottságot sugall.

2. Martini

A gin, a vermut és az olívabogyó szívmelengető hármasa. Egy nemes ital, melyet finoman kortyolgatva kell elfogyasztani. Lehet rázva és keverve is kérni. Bármelyiket is válasszuk, határozottan emeljük ki azt a pincérnek. Ez férfiasságra utal. A sármos urak kedvence, nem hiába James Bond nagy kedvence.

3. Whisky

A whisky az előkelő tehetős réteg itala. Eredete egészen az ókorig nyúlik vissza, de az biztos, hogy az amerikaiak és az írek az élenjárók, ha whiskykészítésről van szó. Egy úriember mindig szobahőmérsékleten fogyasztja, tisztán, sosem jéggel. A tökéletesen, kifinomult technikával lepárlott whiskyhez sem hozzáadni, sem elvenni nem szabad. Jéggel fogyasztva felhígul, így elveszti kitűnő zamatát.

(Forrás: milliomosferfiak.hu / fotó: pixabay.com)