Jump to content

Ezeket ne felejtsd el nyáron

2019. 06. 13. 15:13

Időben gondoskodj mindenről, hogy aztán csak pihenned és szórakoznod kelljen!

Kicsit nehezen köszöntött be a nyár, és aligha lesz viharok nélküli, permanens kánikula szeptemberig, de mi is vagyunk olyan kemények, mint az időjárás, úgyhogy csak azért is nyaralni fogunk.

Ahhoz pedig több kell egy fecskénél, de még egy rendes, férfias fürdőnadrágnál, nők esetén bikininél is (de azért kell az is).

Ez a biztos, a többi fakultatív. Ha több napra megyünk – ami egy nyaralásnál alapfeltétel –, akkor valahol aludnunk is kell majd. Ha kicsit nomádabban akarjuk megoldani, mehetünk kempingbe sátorozni – akkor például célszerű, ha van sátrunk.

Ha viszont a nyaralás ennél kényelmesebb és némileg vastagabb oldalfalú és tetejű szállásról szól, akkor se árt időben gondoskodni róla. Még van választék, de ha sokáig gondolkodunk, lehet, hogy csak sátorhely marad.

A fürdőgatya és a szállás jó kezdet, de a fantáziánk szinte végtelen, simán el tudunk képzelni még néhány extrát. Kezdjük egy gyakorlatilag nélkülözhetetlen cuccal, ami nélkül van nyár, csak minek: sörcsapoló!

Macerás? Lehet, bár mi a csapoltra szavazunk az üveges-dobozos helyett, de tény, hogy az egyszerűbb, és az is nagyon jól tud esni. Persze kizárólag hidegen, hogy párásodjon az üveg vagy a doboz!Véletlenül sem ittasan, de kihagyhatatlan a nyugodtan ringatózó gumimatraconfekvés, napozás, pihenés – ne is hagyjuk ki!

Kicsit sportosabb kellene, hogy ne csak punnyadjunk? Ebben is van valami. Akkor gyerünk!

Vagy csak annyi a jelszó: STÍLUS? Azonnal egy felfújható unikornist!

De gondolhatunk merészebbet is, nem csak a matrac és a fatörzs marad fenn a vízen, és nem feltétlenül egyszemélyes a móka. Lehet kölcsönözni, de mennyire menő egy saját vízibringa! Vagy egy saját csónak, kishajó – a jachtokat most ne keverjük ide, nem reprezentálni akarunk, hanem nyaralni.

A nyár több hónap, annyit viszont kevesen tudnak vízparton tölteni, a szabadság véges, hogy a pénzről ne is beszéljünk.

(Forrás: player.hu / fotó: pixabay.com)