Jump to content

Romantikus ajándékötletek

2018. 10. 31. 10:34

Valljuk be, szeretjük, ha egy nőért kicsit meg kell küzdeni, ha viszont kezded unni a vadászatot, adunk pár tippet. A következő ajándékokkal nyert ügyed lesz.

A parfüm: Jean Paul Gaultier – Scandal by Night

A csajok egytől egyig imádják a parfümöket, ha viszont nem tudod eldönteni, melyik illat passzol leginkább hozzá, ezzel a JPG parfümmel nem tudsz mellé lőni. Plusz poén, hogy az üvegéért is bolondulni fog.

Az élmény: Páros rituálék a Magnolia Day Spa-ban

A Magnolia Day Spa-ban összekötheted a kellemeset a hasznossal. A kiszemelttel egy időben élvezheted a fürdőt és a masszázst, aztán ki tudja... A közös élmény talán még több közös élményt szül.

A fehérnemű: Victoria's Secret body

Ha a nő az igényes fehérneműkre bukik (mondjuk ki nem?), akkor ez a Victoria's Secret tökéletes választás. Ez is egy olyan ajándék, ami neked is az lesz.

A "cukiskodás": Virágküldés mesterfokon

A Virágneked csapata gyorsan és megbízhatóan szállítja házhoz a fejedből kipattant virágcsokrot. Ha viszont tanácstalan vagy, válaszd az Orgia nevű klasszikust, azzal tuti nem nyúlsz mellé.

A szelfibot: Rock Mini

Ha tudod, hogy a csaj kicsit imádja magát, és rengeteget szelfizik, ez a neki való ajándék. Egy a fontos, ne az utcai árusoktól vegyél egy gagyi szelfibotot, hanem add meg a módját. Ez a darab amellett, hogy menőn néz ki, még tükörrel és egyéb funkciókkal is el van látva. Reméljük azért, majd közös képet is készít veled…

(Forrás: player.hu / fotó: pixabay.com)