Jump to content

Kis költségű randi

2018. 10. 31. 16:12

Előfordul, hogy nem áll pénz a házhoz, de akkor se kell lemondanunk egy jó randevúról. Hiszen kevés pénzzel is könnyen lehet hódítani, pláne ha még mellé kreatívak is vagyunk.

Egy kis baráti szívességgel könnyen orvosolható a pénztelen helyzet is. Persze nem mindenki szeret szívességet kérni a barátaitól, de egy jó nő kedvéért? Ne legyünk buták, és hívjuk fel a barátainkat. Biztos szívesen segítenek egy-egy szorultabb helyzetben, pláne ha felajánlasz cserébe valamit te is. Segítesz neki hasonló helyzetben vagy csak a következő sörözést te állod majd. Minden megoldható, csak akarni kell.

Ha pedig ez nem lenne adott, akkor is ott a jól bevált hívd át magadhoz és főzz neki egy finom vacsorát. Persze nem kell egyből rosszra gondolni és nem is kell ezt az első randin bevetni, hiszen az akár rosszul is elsülhet. De sokadik randevúra tökéletes.

Főzöl egy finom vacsorát, lehetőleg olyat, amit a hölgy is szeret és mindeközben romantikus hangulatot teremtesz. Néhány gyertya vagy egy kis zene melyet szeret, egy kis mély beszélgetés sokszor csodákra képes. Aztán persze ha szerencséd van, akkor nem kell hazaengedni a hölgyet az este végével.

Sokszor az egyszerű is nagyszerű, és a sikere is legalább olyan nagy, mintha egy drága étterembe vitted volna a hölgyet. Érdemes megfontolni tehát ezt a pár ajánlatot, ha igazán tetszeni akarsz a kiválasztottnak, de természetesen, ha van miből elhívni, akkor is érdemes ezekben gondolkodni.

(Forrás: Menandstyle.co.hu | Fotó: Pexels.com)