Jump to content

Ezeken ne spórolj

2018. 10. 26. 20:13

Sokan esnek bele abba a hibába, hogy inkább elmennek egy héten többször is sörözni a haverokkal, mint sem olyanra költsenek, amelyre sokkal inkább szüksége lenne neki, vagy a körülötte élőknek. Most összeszedtünk 8 ilyet (a lista természetesen szubjektív).

Minőségi cipő

Akik munkába is elegánsan járnak, azoknak ez természetes, viszont sokan inkább megveszik a pár ezres cipőket, mint sem gyűjtenének egy picivel komolyabb kategóriára, amely akár évekig is kibírja (már 15-20 ezertől is lehet időtálló cipőt kapni).  

Fodrász

Számos tanulmány alátámasztja, hogy a jó megjelenésű férfiak sokkal sikeresebbek, mint a hasonló kvalitással, de kevésbé igényes külsővel rendelkező társaik. Manapság egyébként is divattá vált a havi egyszeri fodrászhoz járás, de legalább 3 havonta illik igazítani a sérón.

Utazás, nyaralás, kikapcsolódás

Néha kell a kikapcsolódás, főleg a pároknak, akik ilyenkor egy kicsit feltöltődhetnek a monoton mindennapok és túlórákba torkolló hétköznapjaik után. Itt nem kell feltétlenül külföldre utazásra gondolni, gyakran elég csak az is, ha egy hétvégéteket szabaddá teszitek és egy pillanatig sem foglalkoztok a munkával, illetve az egyéb problémákkal.

Edzés

Valami mozgásra mindenkinek szüksége van, az már az egyéni ízlésvilágtól függ, hogy kinek mi tetszik leginkább.

Változatos ruhatár

Itt is hasonló a szituáció, mint fent a cipővel. Időnként szánni kell erre egy kis pénzt, és ha elhasználódnak (elszakadnak, kikopnak, leesik a gomb, zipzár), akkor nem kell hirtelen megszakadnunk pénzügyileg emiatt.

Család

Azt hiszem nem kell ecsetelnem, hogy a gyerekek rengeteg pénzt elvisznek. Nem szabad teljesen elkényeztetnünk őket, viszont a folytonos "nem" sem tesz jót az egymás közötti kapcsolatoknak.

Karóra

Szokás mondani, hogy a karóra öltözteti az embert.

Randi

Egy jó randi nem feltétlenül az ott elköltött pénzen múlik, viszont egy bizonyos szint eléréséhez elengedhetetlen. Ha úgy érzed, hogy Ő lehet az igazi, akkor ne spúrkodj!

(Forrás: Menandstyle.co.hu | Fotó: Pexels.com)