Jump to content

Ajándékötletek a csajodnak

2018. 10. 20. 13:18

Óriási problémákat okoz mindig az ajándékozás. Tetszik-e neki, szereti-e, megjátssza-e? Ha a szuperszexi insta-csajodnak vásárolsz, viszonylag egyszerűbb a helyzeted, körlámpa, menő rúzs, Million Roses, aztán annyi. A gond ott kezdődik el, ha a csajod a világ legkomplikáltabb személyisége, körülbelül 28 diplomával és a kiegésztőkkel. Hadd tegyük a mankót a hónod alá!

Kiállítás – Frida Kahlo

Nem igazán divat a bajusz a nőknél, kivéve, ha Frida Kahlóról van szó. Minden csaj imádja, mert úttörője volt a női egyenjogúságnak. Értelmes, izgalmas, borzongató képei közelebb hozzák egymáshoz az embereket. Menj el vele a Kahlo kiállításra, legyen három értelmes gondolatod (itt), nem marad el a hatás.

Jegyzetfüzet

Folyton világmegváltó ötletei vannak a csajodnak? Tudjuk, némelyik óriási baromság, de a hülye ötletek között mindig ott vannak a korszakalkotóak is. Vegyél neki egy jegyzetfüzetet, hogy ne téged fárasszon öt másodpercenként, hanem a noteszét írja tele. Nyugodt élet, szuper ajándék.

Pintér Béla előadás

Pintér Béla fogalom, előadásaira alig lehet jegyet kapni, ha mégis sikerül, az óriás pont lesz a barátnődnél. Ezért a gyűrött fazonért minden színházkedvelő odáig van. Nyilván végig kell ülnöd, ki kell bírnod, de ki tudja, lehet, hogy még be is jön.

Praktikus, de szép hátizsák - Ucon Acrobatics

Nem a Louis Vuittonért esedezik, fontos neki a praktikum? Add a kezébe ezt a hátizsákot, és soha többé nem engedi el. Minden belefér, jól néz ki a biciklin ülve, egyszerűen szuper cool. Arra figyelj oda, hogy kettőt vegyél, mert valószínűleg te is lekívánod róla.

(Forrás: player.hu / fotó: pixabay.com)