Jump to content

Árulkodó jelek

2018. 10. 16. 12:48

Mindegy, hogy üzleti találkozó vagy első randi, az árulkodó jelek rögtön megmutatják ki is vagy te valójában.

 

Lehet, hogy ezek szerinted csak apró dolgok, de ha tudatosan figyelsz rá, meglátod mekkora eredménnyel és reakciókkal nézel majd szembe valójában. De kezdjük az elején:

Kézfogás

Ha túl erős, akkor az olyan, mintha fölérendelt szerepet szeretnél betölteni kettőtök kapcsolatába, ami egy üzleti alkalommal még rosszabb, mint egy első randi alkalmával. Merthogy randin ez nem szokás. Mindegy. De az sem jó, ha a kézfogásod olyan semmilyen, gyenge, erőtlen, mert akkor mégis ki fog téged komolyan venni? Erre nagyon figyelj oda!

Pontosság

Megváratni valakit nettó bunkóság! Az idejét adja azért, hogy veled találkozzon egy fontos dolog miatt, erre te képes vagy elkésni, újra meg újra? Ezen felül pedig a partnerednek is meg lesz a véleménye rólad, és ez semmiképp sem egy jó kiindulópont, sőt… Nem lehet egy olyan emberben megbízni aki még arra sem figyel, mennyire várakoztat meg másokat.

Testtartás, testbeszéd

A testtartásod és testbeszéded, gesztikulációd ugyanúgy áraszthat magabiztosságot (ami például a nőknek nagyon imponál) ahogy lúzerséget is. A testbeszéd elárul mindent, ismétlem MINDENT rólad!

Névjegykártya legyen nálad!

Egy üzleti vacsorára el se indulj a te vagy céged névjegykártyája nélkül. Amikor átnyújtod, legyen határozott, és próbáld meg átnyújtani neki, tisztességesen. Ne csúsztasd az asztalon, és ne dobd. Azon felül hogy bunkó magatartás, a bizalomról is sokat árulkodik.

(Forrás: szevaszfaszi.hu / fotó: pixabay.com)