Jump to content

Turbózd fel a kapcsolatod

2018. 01. 05. 12:39

Előbb vagy utóbb szinte minden kapcsolatban eljön az a pont, amikor a két fél úgy érzi, ideje lenne még szorosabbá fűzni a köteléket. Elvégre csak így derülhet ki, hogy van-e ennek az egésznek jövője, vagy örökre megreked egy bizonyos szinten. Ha úgy érzed, hogy az idei évben ideje lenne egy kicsit komolyabbá tenni a dolgokat, akkor érdemes megfontolnod az alábbiakat.

Az már önmagában egy nagy lépés, ha megérett benned az elhatározás, hogy elköteleznéd magad valaki felé. A szándék tehát már adott, csak nem vagy teljesen biztos benne, hogyan is kellene nekikezdeni ennek a folyamatnak. Máris segítünk.

Ismerd meg a családját

Ha igazán komoly kapcsolatban vagy valakivel, akkor az illető családjával is kapcsolatba kerülsz, ezt nem lehet kikerülni. Ha pedig megismered a párod családját, azáltal őt magát is jobban megismerheted, megtudhatsz róla egy csomó új dolgot. Érdemes minél jobb viszonyt kialakítani a partnered szüleivel, testvéreivel, hiszen ezáltal hozzá is sokkal közelebb kerülhetsz.

Költözzetek össze

A közmondás szerint lakva ismerszik meg az ember, éppen ezért nem árt összeköltözni, ha szeretnétek kideríteni, hogy tényleg egymásnak teremtett-e titeket az ég. Egy bérelt pici lakás is tökéletesen megteszi, 1-2 év együttélés már elég lehet arra, hogy egészen új perspektívából ismerd meg a párod. Ha erre még nem állsz készen, legalább másoltass neki egy kulcsot a sajátodhoz, ezzel is kimutathatod az elköteleződésed, amíg nem érik meg a kapcsolat arra, hogy együtt éljetek.

Utazzatok együtt

A közös utazgatás egy nagyszerű módja annak, hogy kettesben fedezzétek fel a világot, közösen tapasztaljátok meg az életet egy új szinten. Attól kezdve, hogy meg kell egyeznetek az úti célon, a közös programokon át a komfortzónából való kilépésig minden azt fogja elősegíteni, hogy erősebbé váljon a kapcsolat. Egy romantikus kiruccanás igencsak ideális módja annak, hogy figyelmet szentelj a másiknak.

Spóroljatok közösen

Ez talán egy kicsit meglepően hangzik, de azáltal is szorosabbá válhat a kapcsolatotok, ha közös célokra együttes erővel spóroltok. Akár közös számlára gyűjtögettek, akár külön-külön, a lényeg hogy legyenek közös célok, amelyeket elérve közelebb kerültök egymáshoz.

Tedd fel a nagy kérdést

Ha már évek óta együtt vagytok, megismerted a családját is, és egészen biztos vagy benne, hogy megtaláltad az igazit, akkor talán eljött az ideje a lánykérésnek. Ennél hatásosabban nem is tudnád kifejezni, hogy készen vagy elkötelezni magad iránta.

Végeredményben akár mostanában kezdtetek randizgatni, akár együtt vagytok már évek óta, a kapcsolat új szintre emelése mindenképpen izgalmas dolog, addig azonban nem kell félni tőle, amíg nyíltan meg tudjátok beszélni a közös ügyeket. A fenti tippek pedig segíthetnek abban, hogy még több tapasztalatot gyűjthess, és közelebb kerülhess ahhoz, akit szeretsz.

(Forrás: player.hu)