Jump to content

Hasznos tippek, hogyan legyen jókedved

2017. 12. 06. 14:00

Az általános levertségre és a depresszióra ne az legyen a válaszod, hogy gyógyszereket szedsz egész nap vagy annyira leiszod magad, hogy másnaposan citromos sört vedelsz (fúj) fejfájásra, vagy jelentkezel egy ostoba kiszavazós tehetségkutatóba, esetleg valóságshow-ba. Ez nem megoldás, hanem a probléma részei. Ezért itt találsz 3 hasznos tippet, hogyan dobd fel tartós időre a hangulatodat, aztán jöhet a fröccs.

Keress társaságot!

Az ember társas lény, és senki sem érzi jól magát, ha folyton egyedül van. Ezért szükséged van arra, hogy emberek között legyél.

Ha nem akarod, hogy rossz legyen a kedved, akkor egy jó társaság minimum arra fog ösztökélni, hogy szocializálódj, beszélgess, vicceket hallgass meg, és legalább nevess is egy sort.

Ápoltság

A punnyadás és levertség első számú oka, hogy elhanyagolod magad, és ez kihat a kedvedre is. Reggel nem mosol fogat, nem fürdesz le, nem mosod meg a hajadat, és nem borotválkozol meg. Arról meg már ne is beszéljünk, hogy mikor vettél utoljára tiszta ruhát, ugye?

Ha így élsz, akkor ne csodálkozz azon, hogy levert vagy, és unalommal telnek a napjaid. Az ápoltság egyik alapvető tényezője a jókedvnek, úgyhogy vedd a fáradtságot, és adj magadra!

Kerülj formába!

Nem sok időd lesz szomorkodni, ha feszül a pólód az acélos tricepszedtől, mell- és hasizmodtól, valamint a lányok egymást hívják oda hozzád, hogy „hé, fogd meg, milyen kemény a… karja!”

A jó kondi magával hozza a jó hangulatot is, és ha szeretnél valamit, ami mosolygásra ad majd okot minden reggel, akkor példának okáért a kockahas egy jó kezdet lehet.

(Forrás: men.hu)