Jump to content

Ezért vonzódnak a rosszfiúkhoz a nők!

2017. 06. 03. 12:29

Sosem értetted, miért kellenek a nőknek azok a férfiak, akik általában kihasználják, megbántják, vagy éppen becsapják őket? Hogyan lehet, hogy éppen a társaság leggázabb tagja szerzi meg a legtökéletesebb nőt, akit valaha láttál? Hát ezért!

Bármennyire is háttérbe szoruló tényező hosszú távon, a kisebb, aktuális sikereket igenis a külső jelenti. Minden bandában van legalább egy macsó, aki egyszerűen leveszi a lábáról a nőket, akkor is, ha még semmit sem tett ezért.

Az önbizalom mindig vonzó, márpedig ha folyton te viszed haza a legjobb nőt a buliból, akkor nem nehéz magabiztosnak maradnod. Néha egyáltalán nem társul az önbizalomhoz mérvadó külső, ám ezek a férfiak éppúgy sikeresek lehetnek a nőknél, mint jóképű társaik (a jóképűség amúgy is éppolyan relatív fogalom, mint nők szépsége).

Hogy miért? Mert például olyan fontos tulajdonságokkal bírnak, amikhez a nők ösztönösen vonzódnak. Ilyen a dominancia, az uralkodás képessége, továbbá a korábban említett önbizalom, ami a külső adottságok mellett eredhet a jól fizető munkahelyből, a képzettségből, vagy csak egyszerűen a talpraesettségből. Könnyen lehet, hogy egy férfi annyira el tudja adni magát a dumájával, hogy minden nő odáig lesz érte, pedig ránézésre semmi olyat nem birtokol, ami igazán ellenállhatatlan lenne.

Nyilván a legtöbben el tudnak tekinteni ösztöneiktől és képesek józan eszük segítségével meghozni döntéseiket, de ha éppen nem a jövő megtervezése a legfőbb szempont, akkor a nők is hajlamosak a megérzéseikre hagyatkozni. Ilyenkor előtérbe lép a biológia, és a radar olyan férfiakhoz vezet, akikre szinte rá van akasztva a „legjobb társ” tábla – még akkor is, ha mindez csak álca. Talán megdöbbentő, de az igazán egoista, narcisztikus férfiak rendelkeznek azokkal a személyiségjegyekkel, amikre buknak a nők, sőt, még a pszichopaták is előnyt élvezhetnek. Lehet, hogy most kicsit megdöbbentél, de fordított helyzetben a férfiak fejét is többnyire azok a nők csavarják el pillanatok alatt, akik a hosszú távú párkapcsolatra a legkevésbé sem alkalmasak.

A jól fizető álláshoz visszatérve, egyéjszakás kalandok esetén ajánlatos szórnod a pénzt, erre néha tudatosan, néha tudat alatt buknak a hasonló igényeket kereső nők. Nyilván anyagias világban élünk, ahol rengeteget számít a pénz, de ha mélyebbre ásunk, a zöldhasú a család eltartásához, a biztos jövőhöz vezet, ezért a legtöbb nőre mágnesként hat a drágább ital és az exkluzív kiszolgálás.

Ugyanakkor akad már olyan felmérés is, ami azt bizonyította be, hogy a hosszú távú kapcsolat tervezésekor vonzóbb a megfontolt költekezés, hiszen nincs az a pénz, amit ne lehetne elkölteni, s ami így veszélybe ne sodorná a család jövőjét. Szóval, döntsd el, mire vágysz, és vagy lépj be te is a rosszfiúk világába, vagy keresd továbbra is az igazit, azt, aki a kevésbé felszínes tulajdonságokra figyel oda.

(Forrás: men.hu / kép: tumblr)