Jump to content

8 dolog, amire egy igazi férfi nem sajnálja a pénzt

2017. 03. 23. 12:00

Sokan esnek bele abba a hibába, hogy inkább elmennek egy héten többször is sörözni a haverokkal, mint sem olyanra költsenek, amelyre sokkal inkább szüksége lenne neki, vagy a körülötte élőknek. Most összeszedtünk 8 ilyet (a lista természetesen szubjektív).

Minőségi cipő

Akik munkába is elegánsan járnak, azoknak ez természetes, viszont sokan inkább megveszik a pár ezres cipőket, mint sem gyűjtenének egy picivel komolyabb kategóriára, amely akár évekig is kibírja (már 15-20 ezertől is lehet időtálló cipőt kapni).  

Fodrász

Számos tanulmány alátámasztja, hogy a jó megjelenésű férfiak sokkal sikeresebbek, mint a hasonló kvalitással, de kevésbé igényes külsővel rendelkező társaik. Manapság egyébként is divattá vált a havi egyszeri fodrászhoz járás, de legalább 3 havonta illik igazítani a sérón.

Utazás, nyaralás, kikapcsolódás

Néha kell a kikapcsolódás, főleg a pároknak, akik ilyenkor egy kicsit feltöltődhetnek a monoton mindennapok és túlórákba torkolló hétköznapjaik után. Itt nem kell feltétlenül külföldre utazásra gondolni, gyakran elég csak az is, ha egy hétvégéteket szabaddá teszitek és egy pillanatig sem foglalkoztok a munkával, illetve az egyéb problémákkal.

Edzés

Valami mozgásra mindenkinek szüksége van, az már az egyéni ízlésvilágtól függ, hogy kinek mi tetszik leginkább.

Változatos ruhatár

Itt is hasonló a szituáció, mint fent a cipővel. Időnként szánni kell erre egy kis pénzt, és ha elhasználódnak (elszakadnak, kikopnak, leesik a gomb, zipzár), akkor nem kell hirtelen megszakadnunk pénzügyileg emiatt.

Család

Azt hiszem nem kell ecsetelnem, hogy a gyerekek rengeteg pénzt elvisznek. Nem szabad teljesen elkényeztetnünk őket, viszont a folytonos "nem" sem tesz jót az egymás közötti kapcsolatoknak.

Karóra

Szokás mondani, hogy a karóra öltözteti az embert. IDE kattintva meríthtsz egy kis ihletet, ha épp karóra vásárlás előtt állsz.

Randi

Egy jó randi nem feltétlenül az ott elköltött pénzen múlik, viszont egy bizonyos szint eléréséhez elengedhetetlen. Ha úgy érzed, hogy Ő lehet az igazi, akkor ne spúrkodj!

(Forrás: Menandstyle.hu | Fotó: Pexels.com)